Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Άπραγος γύρισε ο "Σβούρας"

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης επέστρεψε από την χώρα όπου βρισκόταν χωρίς όμως να προκύψει συγκεκριμένο αποτέλεσμα στην μεταγραφική προσπάθεια που έκανε.
Άπραγος γύρισε ο "Σβούρας"
Ο "Σβούρας" ταξίδεψε σε ευρωπαϊκή χώρα για να κλείσει ποδοσφαιριστή που αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου. Έναν από τους τρεις – τέσσερις με τους οποίους έχουν ήδη γίνει επαφές και θεωρούνται πρώτες επιλογές.
Πρώτος στόχος του Κωνσταντινίδη ήταν να διαπιστώσει αν ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα ελεύθερος χωρίς δέσμευση με την ομάδα που αγωνίζονταν. Αυτό μάλλον ισχύει γιατί ο συγκεκριμένος έχει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Όλοι ξέρουν ότι αυτές οι συμφωνίες δεν ισχύουν και από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε την διετία μπορεί να μείνει ελεύθερος.
Το κακό είναι ότι οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου ξεφεύγουν πολύ από τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Αυτός ο παίκτης δεν ρίχνει το κασέ του, επικαλούμενος μάλιστα και άλλες μεγάλες προτάσεις που έχει δεχθεί αυτή την περίοδο.
Το θέμα κόλλησε και ίσως επανεξεταστεί στην πορεία, όπου θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προσεγγίσει οικονομικά έναν ποδοσφαιριστή που έχουν εγκρίνει διοίκηση και τεχνική ηγεσία.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: