Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ζιντάν: «Του χρόνου για το δέκατο»

Ζιντάν: «Του χρόνου για το δέκατο»
Την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσει η Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει το δέκατο Champions League στην ιστορία της, όπως δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν στην επίσημη ιστοσελίδα του. Επίσης, ο σύμβουλος του προέδρου των «μερένχες» τόνισε ότι κάποια στιγμή έπρεπε να σπάσει η κυριαρχία της Μπαρτσελόνα, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του σε εκείνους που πιστεύουν ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων.

«Αισθάνομαι περήφανοι για τη φετινή σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε περήφανος που είμαστε μέλη μίας ομάδας που έσπασε ρεκόρ που αφορούν τα γκολ και τους βαθμούς σε μία σεζόν. Ήταν μία ευχάριστη δοκιμασία για όλους που στηρίζουν αυτό το πλάνο», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Είχαν περάσει τρία χρόνια που δεν είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όταν είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στόχος σου είναι να κοιτάς μπροστά. Είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε. Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με 32 νίκες σε σύνολο 38 αγώνων».

Στη συνέχεια, ο «Ζιζού» μίλησε για τη διαφορά ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα: «Δεν υπάρχουν μικρές ομάδες. Μπορεί να λένε ό,τι θέλουν και μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι υπάρχει ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Παρόλα αυτά, δεν συμφωνώ με αυτό. Είναι πολύ δυνατό το ισπανικό πρωτάθλημα, ίσως το πιο δυνατό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πάντα είναι δύσκολο».

Καταλήγοντας, ο Ζιντάν αναφέρθηκε στο Champions League: «Το δέκατο είναι απαραίτητο για εμάς. Μπορεί να μην τα καταφέραμε φέτος, όμως μπορούμε να προσπαθήσουμε ξανά την επόμενη σεζόν. Δεν κοιτάμε πίσω και χρειάζεται να συγκεντρωθούμε στην επόμενη αγωνιστική περίοδο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: