Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Έτοιμος για νέο συμβόλαιο ο Αλεξανδρής

Το απόγευμα θα γίνει το δεύτερο μέρος της συνάντησης του νέου προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή με φόντο την παραμονή του.Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι διατεθειμένος να υπογράψει ακόμη και νέο συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης στην περίπτωση που η νέα διοίκησή της του καταθέσει πρόταση σύμφωνα με την προσφορά του.
Η χθεσινή συνάντηση του Έλληνα τεχνικού με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα όσον αφορά το πώς έχει η κατάσταση για την νέα αγωνιστική περίοδο και σήμερα θα υπάρξει συνέχεια.
Συγκεκριμένα στον Αλεξανδρή έγινε μία ανάλυση των οικονομικών δεδομένων με το ποσό που θα πρέπει να διατεθεί σε ανοιχτές υποχρεώσεις της ΚΑΕ Άρης, σε πρώην παίκτες και δημόσιο, να ανέρχεται ακόμη και πάνω από τις 500.000 ευρώ.
Ο Αλεξανδρής έδειξε απόλυτη κατανόηση σε ότι άκουσε στο χθεσινό τετ α τετ λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Με πείσατε», κάνοντας ξεκάθαρο στο τι τον ενδιαφέρει την στιγμή που είναι διατεθειμένος να δουλέψει με οποιοδήποτε μπάτζετ του οριστεί.
Κι όσο για το τι ενδιαφέρει τον Αλεξανδρή; Αυτό είναι ο Άρης της νέας αγωνιστικής περιόδου να είναι λειτουργήσιμος και η νέα διοίκηση της ΚΑΕ έχοντας ως συμπαραστάτη και την δική του συμβολή να μπορέσει να πείσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να αποτελέσει αρωγό της όλης προσπάθειας.
Ο Αλεξανδρής κατανοώντας απόλυτα το πώς είναι η οικονομική κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης είναι διατεθειμένος να δεχθεί ακόμη και μείωση στις απολαβές του σε σχέση με ότι είχε συμφωνήσει πέρσι το καλοκαίρι. Και πιο συγκεκριμένα στο διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο που είχε υπογράψει.
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι διατεθειμένος ακόμη και να «σκίσει» το συγκεκριμένο συμβόλαιο, με επιθυμία του να κλείσει η οφειλή που υπάρχει από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, και να συζητήσει για ένα νέο. Κι όχι απλά μονοετούς διάρκειας αλλά και πάλι διετούς δείχνοντας την διάθεσή του να δουλέψει σε βάθος χρόνου στον Άρη.
Δεν αποκλείεται λοιπόν ακόμη και σήμερα να κλείσει το θέμα της παραμονής του Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία του Άρη στην συνάντηση που θα έχει με τον Αρβανίτη μετά το πέρας του διοικητικού συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για τις 16:00.
Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί πως το ότι έχει λαμβάνειν ο Αλεξανδρής αλλά και οι συνεργάτες του Σωτήρης Μανωλόπουλος και Θωμάς Κωστόπουλος είναι μία υποχρέωση που έχει αναλάβει να διευθετήσει από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας η ΣΑΡΙΣΑ. sport24 gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: