Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Αλεξίου: «Το μέλλον ανήκει στον Σταφυλίδη»

Ο Αλέξης Αλεξίου μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Σταφυλίδη, τονίζοντας πως μπορεί να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ, αλλά να πάρει και ο ίδιος από την ομάδα του, ενώ για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως θα θεωρούνταν επιτυχημένη αν έφτανε στον τελικό του Κυπέλλου.

Για την πορεία του Κώστα Σταφυλίδη και πως βλέπει το μέλλον του στον «Δικέφαλο»:

«Την περίμενα γιατί το παιδί αυτό ήταν βασικό στέλεχος στις μικρές ομάδες. Πέτυχε έως τώρα και είναι μια θέση αυτή που αγωνίζεται που στην Ελλάδα δεν έχει και πολλούς. Είναι ευκαιρία να ανέβει σιγά – σιγά και στη Εθνική ομάδα για να βοηθήσει και τον ΠΑΟΚ αλλά και τον εαυτό του.
Αριστερά μπακ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Πρέπει να είναι προσγειωμένος. Πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ Το μέλλον του ανήκει.

Είναι ένα παιδί που είναι πολύ δυνατό και του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Το ζητούμενο είναι να μην έχει τραυματισμούς. Στο μέλλον και ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει πολλά από τον Σταφυλίδη αλλά και ο ίδιος από τον ΠΑΟΚ. Έχει πολύ τσαγανό αλλά και από μικρός είχε πολύ πάθος.

Του άρεσε από μικρό μόνο η μπάλα. Αυτό αγαπούσε από μικρός. Δεν έμενε στο χωριό του. Ήταν εσώκλειστος και έμενε εκεί στα γραφεία. Δεν τον ένοιαζε το σχολείο, μόνο η μπάλα.

Για τη δουλειά στις υποδομές του ΠΑΟΚ:

«Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στις υποδομές. Αυτά τα παιδιά για να μπουν στην ομάδα πρέπει να υπάρχει και ένας δυνατός κορμός όμως».

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και πως την χαρακτηρίζει:

«Στην Ευρώπη πήγε πάρα πολύ καλά. Στο Κύπελλο είχε την ατυχία και μπορούσε να πάει τελικό. Δεν τα πήγε πολύ καλά. Στα πλέι οφ του πρωταθλήματος πίστευα ότι θα πάει καλύτερα η ομάδα και θα πάρει στη δεύτερη θέση, όμως δεν τα κατάφερε.

Ήταν μια χρονιά που μπορούμε να την πούμε καλή, αλλά θα μπορούσαν να γίνουν και άλλα πράγματα. Σίγουρα δεν μπορούμε να την πούμε αποτυχημένη. Αν πήγαινε τελικό στο Κύπελλο θα ήταν επιτυχημένη».

Για το αν θα παραμείνει ο Μπόλονι:

«Αυτό το ξέρει μόνο η διοίκηση και αυτός που πρέπει να τον κρίνει είναι μόνο αυτή».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: