Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Στο κόλπο για Μπράμος ο Παναθηναϊκός!!

Άλλη μια μάχη «αιωνίων» εν όψει, με τους πράσινους να προσπαθούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να αρπάξουν τον παίκτη από τα χέρια του Ολυμπιακού.
Στο κόλπο για Μπράμος ο Παναθηναϊκός!
Δυνατά για την απόκτηση του Μπράμος από την Γκραν Κανάρια έχει μπει τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός και όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε κόντρα «αιωνίων» για τον Έλληνα παίκτη.
Ως γνωστόν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι δεδομένο εδώ και καιρό, οι επαφές έχουν γίνει, αλλά ενώ όλοι πίστευαν ότι ο Μπράμος προβάρει ήδη τα ερυθρόλευκοι, φαίνεται τελικά ότι η υπόθεση έχει πολύ ψωμί ακόμη.
Όπως έμαθε ο σκύλος οι πράσινοι, που έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, έχουν βάλει στο μάτι τον Μπράμος και προσπαθούν μέσω άλλων μάνατζερ να τα βρουν μαζί του και ουσιαστικά να τον αρπάξουν μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού.
Το πού θα καταλήξει τελικά ο παίκτης, θα το δούμε μετά το τέλος της σεζόν, αλλά είναι πλέον βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του. Ο παίκτης δεν είναι «κλεισμένος» από τους Πειραιώτες όπως πολλοί πίστευαν και αναμένεται …ντέρμπι για την υπογραφή του.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: