Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Συγχαρητήρια και σιγή ιχθύος!!

Συγχαρητήρια και σιγή ιχθύος
Ο Νικολά Ανελκά κλήθηκε να σχολιάσει την διαφαινόμενη μετακίνηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά στη Σαγκάη Σενουά, αλλά αντί αυτού έδωσε… συγχαρητήρια!

Ο 33χρονος Γάλλος σε ερώτηση που του έγινε για το αν τελικά ο Ντρογκμπά θα γίνει συμπαίκτης του, απάντησε δίνοντας συγχαρητήρια στην Τσέλσι και στους πρώην συμπαίκτες του για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έαν έχω να πω κάτι στον Ντρογκμπά αυτό είναι μόνο συγχαρητήρια για τη νίκη στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να νιώθει πολύ περήφανος που φεύγει από τον σύλλογο με αυτό τον τρόπο».

Ο Γάλλος επιθετικός συνεχάρη στη συνέχεια την παλιά του ομάδα και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που φόρεσε την φανέλα των «μπλε»:

«Επίσης οφείλω να συγχαρώ τους πάντες στην Τσέλσι. Απέδειξε (σ.σ. η Τσέλσι) πως είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και είμαι περήφανος που υπήρξα ποδοσφαιριστής της».

Οι δύο παίκτες μετά την κοινή θητεία τους στην Τσέλσι, δεν αποκλείεται να αγωνιστούν ξανά μαζί, αυτή τη φορά στην Άπω Ανατολή για λογαριασμό της κινέζικης Σαγκάη Σενουά (ο Ανελκά ήδη ανήκει στο δυναμικό της από τον περασμένο Ιανουάριο).


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: