Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πρόταση σε Καγκάβα, έπεται ο Αζάρ!!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον χαμένο τίτλο από τη συμπολίτισσα Σίτι αναμένετε να προβεί σε δαπανηρές μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι, γεγονός που προανήγγειλε κι ο Άλεξ Φέργκιουσον με δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Κύριο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας αποτελεί η ενίσχυση της επιθετικής και της μεσαίας γραμμής, με τους δύο πρώτους στόχους να είναι οι Σίνζι Καγκάβα και Εντέν Αζάρ.

Για τον Ιάπωνα οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να καταθέσουν βελτιωμένη πρόταση στην Ντόρτμουντ ύψους 13 εκ. λιρών, παρότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Εκτός όμως από τον Αζάρ Η Γιουνάιτεντ θα κινηθεί και για τον Αζάρ για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και η Τσέλσι.
Από την πλευρά του ο Βέλγος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον και των τριών συλλόγων δηλώνοντας στην ιστοσελίδα ''hln.be'': « Δεν γνωρίζω πότε θα πάρω την απόφασή μου για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσω την καριέρα μου. Παρόλα αυτά γνωρίζω ότι θα είναι μία από τις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Τσέλσι. Η απόφασή μου θα εξαρτηθεί από τον χρόνο συμμετοχής που θα έχω και από την θέση στην οποία θα αγωνίζομαι».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: