Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ανοιχτός σε προτάσεις ο Γκουαρντιόλα!!

Ανοιχτός σε προτάσεις ο Γκουαρντιόλα!
Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή του ότι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν και πως θα μείνει εκτός πάγκων για έναν χρόνο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα κάλεσε τις ενδιαφερόμενες ομάδες να τον προσεγγίσουν!

Ο πολυνίκης τεχνικός ξεκαθάρισε ότι για τους επόμενους μήνες τουλάχιστον προτεραιότητά του θα… είναι η χαλάρωση και η ξεκούραση, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στους πάγκους μέσα στη σεζόν 2012-13!

«Θα χαρώ πολύ να δεχτώ κλήσεις, όμως για τους επόμενους μήνες θα πρέπει να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να σκεφτώ. Σκοπεύω να ξεκουραστώ και θα περιμένω, όταν θα είμαι έτοιμος, εάν μια ομάδα με θέλει και με… σαγηνεύει, θα την αναλάβω», τόνισε ο προπονητής των Καταλανών, στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου με την Μπιλμπάο!

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», Τίτο Βιλανόβα, και το κατά πόσο μπορεί να συνεχίσει το έργο του, απάντησε: «Θα τα πάει καλά. Τον Νοέμβριο δείπνισα με τον Θουμπιθαρέτα και με ρώτησε εάν ο Τίτο θα μπορούσε να ηγηθεί της ομάδας. Του είπα ότι πιστεύω ότι θα προσέφερε όλα όσα περιμένει κανείς από τον προπονητή της Μπαρτσελόνα. Με βοήθησε πολύ να γίνω αυτός που είμαι τα τελευταία πέντε χρόνια»!


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: