Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

«Διαπραγματεύσεις για Καστίγιο»

Tις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν ολοένα τα δημοσιεύματα πως ομάδες από το Μεξικό ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο, παρότι ο ίδιος φέρεται να μην συζητάει –τουλάχιστον ακόμη- το θέμα της επιστροφής του στην πατρίδα του για λογαριασμό κάποιας ομάδας.

Αυτή τη φορά προέκυψε συγκεκριμένα χθες, νέο δημοσίευμα που πραγματεύεται ότι η Πατσούκα βρίσκεται σε φάση διαπραγματεύσεων με τον Άρη, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Καστίγιο. Οι φήμες τις οποίες μεταφέρει μάλιστα το μεξικάνικο δημοσίευμα εντείνονται από το γεγονός ότι στον πάγκο της μεξικάνικης ομάδας, βρίσκεται ο Ούγκο Σάντσες, ο προπονητής δηλαδή που πρώτος κάλεσε τον Καστίγιο στην Εθνική Μεξικού και υπό τις οδηγίες του ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, πραγματοποίησε τις καλύτερες του εμφανίσεις.
«Ναι, η Πατσούκα ενδιαφέρεται για τον Νέρι Καστίγιο» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας «El Universal», η οποία δεν μένει όμως μόνο εκεί, αλλά αναφέρει ότι η μεξικανική ομάδα είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη για την απόκτηση του Μεξικανού ποδοσφαιριστή, που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους «κίτρινους». «Η αναζήτηση ενισχύσεων για τον Ούγκο Σάντσες έχει ένα όνομα που ξεχωρίζει: είναι αυτό του Νέρι Καστίγιο», προσθέτει μεταξύ άλλων το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, βάζοντας πολύ ψηλά στη λίστα του Σάντσες τον Καστίγιο.

Περιμένει τις εξελίξεις

Η στάση πάντως που έχει κρατήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Καστίγιο αναφορικά με τις εξελίξεις στον Άρη, έχει προκαλέσει την αν μη τι άλλο θετικότατη εντύπωση σε όλους. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, είναι από τους ελάχιστους ξένους παίκτες που επέλεξε να κρατήσει στάση αναμονής κι ενώ θεωρητικά είναι από τους καλύτερα αμειβόμενους (που σημαίνει και με τα περισσότερα οφειλόμενα), επέλεξε συνειδητά να μην κρατήσει το σκοινί στα άκρα. Το τελευταίο δεκαήμερο άλλωστε βρίσκεται για προσωπικές του υποθέσεις στη χώρα που γεννήθηκε, την Ουρουγουάη, προκειμένου μαζί με τον αδερφό του να επιλύσει ορισμένες οικογενειακές υποθέσεις. Αυτό το γεγονός άλλωστε είναι που δίνει περισσότερη τροφή στα μεξικάνικα ΜΜΕ, που επιμένουν πως ο αντιπρόεδρος της Πατσούκα θα βρεθεί στην Ουρουγουάη, προκειμένου να μπορέσει να τον πείσει για ενδεχόμενη μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: