Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ανάσες ξεκούρασης για τους διεθνείς...!!

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν, έστω και προσωρινά, θα έχουν σήμερα (25/05) οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Κίτσμπουελ, καθώς ο Φερνάντο Σάντος «έκοψε» την πρωινή προπόνηση...
Δεν θα πραγματοποιηθεί, τελικά, η προγραμματισμένη για σήμερα (25/05) το πρωί (11:30 ώρα Ελλάδας) προπόνηση των διεθνών στο Κίτσμπουελ. Ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να ξεκουράσει για λίγο τους ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων είναι επιβαρημένοι από πολλά παιχνίδια στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.
Τις δύο πρώτες μέρες παραμονής στο Κίτσμπουελ οι διεθνείς ακολούθησαν πρόγραμμα διπλών προπονήσεων και έτσι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά από σύσκεψη που είχε με τους συνεργάτες του, αποφάσισε να «κόψει» την πρωινή προπόνηση για να πάρουν κάποιες ανάσες κυρίως αυτοί που συμμετείχαν μέχρι πρόσφατα στα play offs.
Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν το απόγευμα στις 17:30 (18:30 ώρα Ελλάδας), με τον Φερνάντο Σάντος να δίνει και πάλι βάρος στην τακτική και πιο συγκεκριμένα στο πρέσινγκ και στο γκολ.
Ο Πορτογάλος δεν σταμάτησε τις δύο προηγούμενες μέρες να κάνει συστάσεις στους ποδοσφαιριστές και περιμένει να τα δει στην πράξη κατά τη διάρκεια του αυριανού (26/5) φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Σλοβενία.
Απ’ αυτό, άλλωστε, θα κριθεί ποιοι θα είναι οι δύο που δεν θα ταξιδέψουν στην Πολωνία για το Euro...



πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: