Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Τελειώνει ο Μπόλονι!!

Με προσωπική απόφαση του Ζήση Βρύζα, ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και οι δύο πλευρές συζητούν ήδη τα της αποζημίωσης...
Τελειώνει ο Μπόλονι
Οι επαφές του Ρουμάνου τεχνικού με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τη μείωση που του προτάθηκε κατέληξε τελικά σε διαζύγιο, το οποίο πάντως υπάρχει διάθεση να είναι συναινετικό.
Για το πώς έφτασαν τα πράγματα εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν οτι το ζήτημα δεν ήταν τόσο οικονομικό, όσο οτι προσωπικά ο Βρύζας το πήρε πάνω του, καθώς θεώρησε οτι δεν πρέπει να συνεχιστεί η συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή.
Όσον αφορά στο θέμα του οικονομικού, στη συνάντηση που έγινε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, ο 56χρονος τεχνικός αρχικά δέχτηκε να πέσει στα 350.000 ευρώ, αλλά και πάλι η αρχική πρόταση του ΠΑΟΚ για μείωση του συμβολαίου άγγιξε το 60%, δηλαδή 200 με 250 χιλιάδες ευρώ.
Επίσημες ανακοινώσεις λογικά θα υπάρξουν το Σάββατο, με το "διαζύγιο" πάντως να είναι ουσιαστικά τελειωμένη υπόθεση...
Από κει και πέρα, φαίνεται πως η... επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας έχει όνομα και επώνυμο. Αυτό του Γιώργο Δώνη. Είναι γνωστό πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε προφορική συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος περίμενε πρόταση τόσο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης όσο και από τον Παναθηναϊκού σε περίπτωση που αποχωρούσε ο Φερέιρα. Πλέον, ο πάγκος του «δικεφάλου» είναι... ορφανός και ο Δώνης φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: