Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Επίσημη πρόταση στον Μαρτίνες!!

Επίσημη πρόταση στον Μαρτίνες!
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνες έχει πλέον στα χέρια του επίσημη πρόταση από τη Λίβερπουλ ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας! Η είδηση ήρθε δια στόματος του προέδρου της Γουίγκαν, Ντέιβ Γουίλαν, ο οποίος ενημέρωσε πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν με τη νέα εβδομάδα.

Ο Μαρτίνες βρίσκεται στο Μαϊάμι, όπου εθεάθη να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης μαζί με τον ιδιοκτήτη των «κόκκινων» Τζον Χένρι, φυσικά συζητώντας το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο τεχνικός των «λάτικς» είναι το επικρατέστερο φαβορί για να διαδεχθεί τον Κένι Νταλγκλίς με τις εξελίξεις να επιβεβαιώνουν τον τίτλο που καρπώθηκε ο Μαρτίνες και τον ίδιο να καλείται πλέον να πάρει μια σημαντική απόφαση.

Ο πρόεδρος της Γουίγκαν, Ντέιβ Γουίλαν, του είχε δώσει διορία μέχρι την προσεχή Τρίτη ώστε να τον ενημερώσει αν θα συνεχίσει στον πάγκο του «DW» ή αποφάσισε να αναζητήσει νέες προπονητικές εμπειρίες. Αυτή τη στιγμή κι έπειτα από την αποκάλυψη που έκανε ο ισχυρός άνδρας της Γουίγκαν, ο Μαρτίνες έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση , την οποία θα μελετήσει και την Τρίτη, όταν και προγραμματίστηκε το νέο ραντεβού με τον Χένρι, θα ανακοινώσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – την επιλογή του.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: