Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

"Γρίφος" με Μπόλονι...!!

Την Τετάρτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Λάζλο Μπόλονι έκαναν την πρώτη διερευνητική και γενική συζήτηση για την επόμενη σεζόν. Βρύζας και Κωνσταντινίδης μίλησαν στον Ρουμάνο για την γενναία μείωση αποδοχών που πρέπει –και εκείνος- να δεχθεί. Και από τις δύο πλευρές προέκυψε πληροφορία ότι συγκεκριμένο νούμερο δεν συζητήθηκε, αλλά… εννοήθηκε.
"Γρίφος" με Μπόλονι...
Η συγκεκριμένη κουβέντα θα γίνει σήμερα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το σοβαρό θέμα των χρημάτων του Μπόλονι, θα συζητηθεί σήμερα με τον ίδιο και τους εκπροσώπους του. Η πρώτη διαπραγμάτευση γίνεται μόνο με τους εκπροσώπους του Ρουμάνου προπονητή. Αργότερα θα γίνει και η συνάντηση.
Επειδή στην μέση υπάρχει και το θέμα της ρήτρας των 200 χιλιάδων, όλο αυτό το σκηνικό θεωρείται ότι δύσκολα θα κλείσει σήμερα. Στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να σκέφτονται αυτή την υπόθεση και πόσο θα στοιχίσει, σε συνδυασμό με την επόμενη μέρα.
Συμφέρει άραγε να λυθεί η συνεργασία με τον Μπόλονι (αν ο Ρουμάνος δεν δέχεται την σημαντική μείωση), να δοθεί αποζημίωση και να προκύψει συμφωνία με νέο προπονητή ο οποίος θα στοιχίσει συνολικά (δικές του αποδοχές συν αποζημίωση Μπόλονι) όσα τα χρήματα που έχει στο συμβόλαιο ο Ρουμάνος; Αυτοί είναι σοβαροί προβληματισμοί που θα απαντηθούν μέσα από τις εξελίξεις… Αυτές θα αποδείξουν τι πραγματικά σκέφτονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: