Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Υπέρ της παραμονής Φορλάν, ο Μιλίτο!!

Υπέρ της παραμονής Φορλάν, ο Μιλίτο
Την πεποίθησή του ότι ο Ντιέγκο Φορλάν πρέπει να παραμείνει στο δυναμικό της Ίντερ εξέφρασε ο Ντιέγκο Μιλίτο. Ο Αργεντινός επιθετικός των «νερατζούρι», θεωρεί ότι ο Ουρουγουανός είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην ομάδα, παρότι προέρχεται από μία κακή πρώτη χρονιά στο Μιλάνο.

«Δεν ξέρω αν θα μείνει ή όχι, αλλά ελπίζω ότι θα είναι και την επόμενη σεζόν μαζί μας, γιατί είναι ένας παίκτης αληθινός πρωταθλητής. Είχε μία άτυχη χρονιά εξαιτίας των τραυματισμών που αντιμετώπισε. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό για έναν ποδοσφαιριστή, γιατί ήμουν και εγώ στην ίδια θέση πριν από ένα χρόνο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να επιστρέψεις και να αποδείξεις την αξία σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιλίτο.

Ο 33χρονος επιθετικός της Ίντερ μίλησε, επίσης, και για την απόκτηση του Ροντρίγκο Παλάσιο, αλλά και για τον μεταγραφικό στόχο της ομάδας, τον Εζεκιέλ Λαβέτσι.

«Ο Ροντρίγκο είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, ο οποίος έχει την ικανότητα να αγωνιστεί είτε στην κορυφή της επίθεσης, είτε σαν περιφερειακός επιθετικός. Όσον αφορά τα όσα ακούγονται για την μεταγραφή του Λαβέτσι, είναι ακόμα φήμες, ωστόσο, θα ήταν πάρα πολύ καλό να έχουμε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα, ο οποίος έχει αποδείξει την αξία του και είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής», συμπλήρωσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: