Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Διέψευσε ο Φερνάντες για τον... "εκατομμυριούχο Κόντη"

Ο Πορτογάλος μάνατζερ Αρτούρ Φερνάντες διέψευσε τις φερόμενες ως δηλώσεις του στην εφημερίδα "O Jogo" περί του... εκατομμυριούχου Γιάννη Κόντη.
Διέψευσε ο Φερνάντες για τον... "εκατομμυριούχο Κόντη"
To AllAboutARIS επικοινώνησε με τον κ. Φερνάντεζ ο οποίος ΔΙΕΨΕΥΣΕ κατηγορηματικά όλα τα παραπάνω σημειώνοντας:
«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα παραπάνω. Έχω ήδη επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της εφημερίδας τόσο με τον δημοσιογράφο όσο και με τον διευθυντή και τους ζήτησα να διορθώσουν το λάθος τους. Στην Πορτογαλία όποτε πάει να εφαρμοστεί ένα νέο πρότζεκτ όλοι νομίζουν ότι στην μέση υπάρχουν και διαθέσιμα δισεκατομμύρια. Μάλιστα ούτε υπάλληλος του ΑΡΗ θα είμαι, ούτε υπέγραψα τίποτα όπως αναφέρουν.
Αυτό που είπα και είναι η αλήθεια και το σημείωσα και σε όσους δημοσιογράφους με κάλεσαν από την Ελλάδα, είναι πως θα μετέχω στο πρότζεκτ που μετέχει και ο φίλος μου Γιάννης Κόντης. Ότι με την εισροή συγκεκριμένων κεφαλαίων (μέσω του κ. Πλα) θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον σύλλογο και με σωστές αγωνιστικές επιλογές να τον οδηγήσουμε εκεί που του αξίζει. Πιστεύω ότι η εφημερίδα θα διορθώσει το λάθος και την όποια παρεξήγηση. Αυτό περιμένω κι εγώ γιατί δεν μου αρέσει το όνομά μου να εμπλέκεται με πράγματα που δεν έχω πει ποτέ».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: