Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ανυποχώρητος ο Σηφάκης...!!

Παρά την δημόσια δέσμευση του μάνατζέρ του Μιχάλη Σηφάκη, η πλευρά του δεν δέχτηκε τα δεδουλευμένα συν το πριμ του Euro και αξιώνει κι άλλα χρήματα για να αποσύρει την προσφυγή...
Ανυποχώρητος ο Σηφάκης...
Πριν από λίγες μέρες ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή κ. Τοπίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Λίμπερο δεσμεύτηκε δημόσια ότι εφόσον ο Αρης έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για τα οφειλόμενα, δηλαδή 188.00 ευρώ τότε το θέμα θα κλείσει. Όλοι πίστεψαν ότι η πλευρά του Σηφάκη αντιλήφθηκε ότι δεν είναι δυνατόν να αξιώνει εκτός από τα δεδουλευμένα και 800.000 ευρώ και έκανε ένα βήμα για να τα βρει με την ΠΑΕ.
Υπήρξαν και επικοινωνίες των δύο πλευρών για να δοθεί οριστική λύση και να αποσύρει ο παίκτης την προσφυγή. Μάλιστα ο Αρης εκτός από τα δεδουλευμένα και προκειμένου να διακανονίσει σε βάθος χρόνου (μέχρι το Νοέμβριο) τα οφειλόμενα, πρόσφερε στον ποδοσφαιριστή και το πριμ που θα πάρει η ομάδα από το EURO και αντιστοιχεί σε ένα ποσό της τάξεως των 215.000 περίπου.
Παρόλα αυτά στην τελευταία επικοινωνία που υπήρξε ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και την πλευρά του ΑΡΗ, ζητήθηκαν κι άλλα χρήματα!
Η απόφαση των ανθρώπων του ΑΡΗ είναι πλέον να αφήσουν την προσφυγή να εκδικαστεί και πιστεύουν ότι στο τέλος θα κληθούν να πληρώσουν μόνο τα δεδουλευμένα, εκτός αν αλλάξει άποψη η πλευρά του παίκτη. Σε κάθε περίπτωση όμως ο Σηφάκης παραδίδεται στην κρίση του κόσμου του ΑΡΗ και πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γιατί με ένα και μόνο τηλεφώνημα θα μπορούσε να το είχε τελειώσει μόνος του.
Η προσφυγή είναι προγραμματισμένη για τις 28 Μαίου και αφορά βέβαια οφειλές προς τον ποδοσφαιριστή μετά τις 31 Δεκεμβρίου.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: