Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Εντυπωσίασέ μας και στο Euro...!!

Εντυπωσιασμένοι είναι οι Ιταλοί με τον Κονέ, όπως σχολίασε ο ίδιος σε δηλώσεις του. Θα μας εντυπωσιάσει και εμάς στο Euro;
Εντυπωσίασέ μας και στο Euro...
Αναλυτικά όσα είπε στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ στην Αυστρία:
Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από την προετοιμασία;
«Δουλεύουμε δυνατά. Προετοιμαζόμαστε για τη συμμετοχή μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε καθημερινά και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και είμαστε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε σε αυτό το δύσκολο στόχο».
Σε προσωπικό επίπεδο ο πρώτος στόχος σου στέφθηκε με επιτυχία. Είναι ο επόμενος στόχος σου να είσαι στην τελική 23άδα;
«Εγώ βρίσκομαι στην Εθνική. Το ότι με καλεί ο προπονητής είναι τιμή μου, αλλά στόχος όλων μας είναι η Εθνική ομάδα να πάει καλά. Στόχος μου είναι, ναι, να συμπεριλαμβάνομαι στην ομάδα αυτή. Το παν είναι η Εθνική ομάδα και το βλέπω περισσότερο σαν ομαδικό στόχο».
Είναι η πρώτη σου προετοιμασία με την Εθνική. Σου έχει κάνει κάτι εντύπωση; Πώς είναι το κλίμα;
«Το κλίμα στην ομάδα ήταν πάντα καλό. Άσχετα με το τι είχε γίνει στο παρελθόν. Είχαν ειπωθεί κάποια πράγματα για κάποιους ποδοσφαιριστές ή για κάποια άτομα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Το κλίμα πιστεύω είναι πολύ καλό. Εγώ είμαι δύο χρόνια στην Εθνική ομάδα. Νιώθω πολύ καλά. Χαίρομαι όταν βρίσκομαι εδώ με τα παιδιά αυτά και το περιβάλλον είναι πολύ καλό και πολύ οικογενειακό».
Πόσο άλλαξες αγωνιστικά από τότε που «μετακόμισες» στην Ιταλία;
«Πιστεύω ότι έχω αλλάξει πολύ. Έχω 62 συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκομαι στην Ιταλία. Έχω αλλάξει λίγο τη θέση μου.Παίζω σαν εσωτερικό χαφ πλέον. Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα γιατί έχουμε δει ότι δύσκολά κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν καθιερωθεί. Έχω πάει αρκετά καλά. Είχα βέβαια και έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Πιστεύω ότι είμαι καλά, νιώθω πολύ καλά και το δείχνω στο ιταλικό πρωτάθλημα. Εκεί το γνωρίζουν αυτό. Στην Ελλάδα κάποιοι δεν το γνωρίζουν αυτό».
Είναι ένα παράπονο αυτό;
«Όχι δεν είναι παράπονο. Δεν έχω κάνει κανένα παράπονο. Οι εμφανίσεις μου και ο τρόπος που αγωνίζομαι τα δύο τελευταία χρόνια έχουν εντυπωσιάσει τους ανθρώπους εκεί. Από εκεί και πέρα είμαι ευχαριστημένος. Σε αυτό είμαι συγκεντρωμένος. Στόχος μου είναι ο ομαδικός στόχος μου, όπως είπα,είναι να πηγαίνει η Εθνική καλά».
Εμείς δεν αμφισβητούμε το ποδοσφαιρικό σου ταλέντο. Αμφισβητούμε όμως το μπασκετικό σου ταλέντο...
«Στο μπάσκετ, ε; Θα γίνει ένας αγώνας την τελευταία μέρα με τον Τάκη (σ.σ. Φύσσα) και θα δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: