Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Σάντος: «Μας έλειψε ο αρχηγός»

Αναφορά στον Καραγκούνη έκανε και ο Σάντος σε δηλώσεις του στη βραζιλιάνικη «Globoesporte».
Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τον αποκλεισμό από τη Γερμανία, ο ομοσπονδιακός μας προπονητής είπε: «Μία ήττα ποτέ δεν είναι ωραία. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα πετυχαίναμε δύο γκολ και θα χάναμε το παιχνίδι, δεν θα τον πίστευα. Μας έλειψε ο Γιώργος Καραγκούνης. Με αυτόν θα είχαμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες να επιτεθούμε. Ποτέ δεν είχαμε την μπάλα και όταν αυτό γινόταν, τη διώχναμε προς το δικό τους μισό. Ετσι δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε και βρισκόμασταν συνεχώς υπό πίεση».

 Αν μη τι άλλο, αυτές οι δηλώσεις προφανώς και είναι ενδεικτικές για την επιθυμία του Σάντος να παραμείνει ο αρχηγός της Εθνικής στην ομάδα και να συμμετάσχει στη μεγάλη προσπάθεια για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014.

«Μπορεί την “κούπα”»

Την άποψη ότι η εθνική Πορτογαλίας έχει πιθανότητες να κατακτήσει το Euro εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι η Ισπανία και η Γερμανία είναι τα μεγάλα φαβορί για την «κούπα». Θυμίζουμε ότι στα ημιτελικά της διοργάνωσης κοντράρονται η Ισπανία με την Πορτογαλία και η Ιταλία με τη Γερμανία. Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής έχει ξεκινήσει τις διακοπές του και το επόμενο ραντεβού της Εθνικής είναι τον Δεκαπενταύγουστο στο Οσλο για το φιλικό με τη Νορβηγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: