Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Μπαρτζώκας το φαβορί, αλλά...!!

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδειχνε να είναι το απόλυτο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αλλά φαίνεται πως οι Πειραιώτες κάτι περιμένουν...
Μπαρτζώκας το φαβορί, αλλά...
Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος, αλλά ακόμη δεν έχει δεχτεί το τηλεφώνημα που θα... τελειώσει τη δουλειά. Κάτι που δείχνει πως στον Πειραιά κάτι περιμένουν. Τα ονόματα των Kρις Φλέμινγκ και Ηλία Ζούρου παραμένουν στη λίστα ενώ τις τελευταίες ώρες έχει προστεθεί ακόμη ένα όνομα στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Αυτό του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς. O 45χρονος Σέρβος τεχνικός είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων».
Τα δεδομένα λοιπόν είναι αυτά σχετικά με το νέο προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πρώτος στη λίστα και το απόλυτο φαβορί, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή πως θα είναι και αυτός που θα κάθεται στον πάγκο των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος τη νέα σεζόν.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: