Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

(Κι) έτσι βοηθάς την ΑΕΚ!!

(Κι) έτσι βοηθάς την ΑΕΚ
Τη δεύτερη επιλογή για να βοηθήσουν την ΑΕΚ έχουν κι επίσημα πλέον στη διάθεσή τους οι φίλοι της.

Μετά τα εισιτήρια διαρκείας στη μειωμένη (και ενιαία) τιμή των 150 ευρώ, ο κόσμος της «Ένωσης» μπορεί να συνδράμει οικονομικά τον σύλλογο και μέσω των «δηλώσεων συμμετοχών» σε συγκέντρωση κεφαλαίου.

Την ώρα που περίπου 500 διαρκείας είχαν πωληθεί μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (ξεπερνώντας ελαφρώς τη διάθεση της πρώτης μέρας και δίνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας) η ΠΑΕ ΑΕΚ έθετε στη διάθεση του κόσμου και τη δεύτερη επιλογή που προβλέπει το σχέδιο Μαύρου για να σωθεί ο σύλλογος.

Στο επίσημο site της ομάδας λοιπόν υπάρχει ήδη η φόρμα της δήλωσης συμμετοχής στη συγκέντρωση κεφαλαίου για την ΑΕΚ. Μέσω αυτής, όσοι φίλοι της επιθυμούν, μπορούν να τη βοηθήσουν ν’ αντιμετωπίσει τις άμεσες υποχρεώσεις της (και κυρίως τις οφειλές στην Εφορία) με τον εξής τρόπο.

Δηλώνοντας τα στοιχεία τους και το ποσό που προτίθενται να καταθέσουν. Εφόσον λοιπόν μέχρι τις 6 Ιουλίου (μια μέρα πριν την προθεσμία για την καταβολή του άρθρου 44) το ποσό που έχει συγκεντρωθεί κρίνεται επαρκές για να προχωρήσει το σχέδιο Μαύρου, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να καταβάλλουν το ποσό που έχουν δηλώσει.

Σε διαφορετική περίπτωση -αν τα χρήματα κριθούν λίγα για να αντιμετωπιστούν έστω οι άμεσες ανάγκες- όσοι συμμετείχαν απλά θα ειδοποιηθούν να μην καταθέσουν τα χρήματα που δήλωσαν.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: