Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Θετικός ο Αναστόπουλος για την επιστροφή του στον Άρη

Θετικός ο Αναστόπουλος για την επιστροφή του στον Άρη - Φήμες ότι έγινε η πρώτη "επαφή"...
Δεν το σκέφτεται καν...
Στάση αναμονής τηρεί ο Νίκος Αναστόπουλος απέναντι στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ.
Ο «αλενατόρε» είναι ενήμερος για τα σενάρια που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη και για το ότι βρίσκεται στη λίστα της διοίκησης, ωστόσο αποφεύγει να ανοίξει τα χαρτιά του. Αφενός γιατί δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια του ακόμη και αφετέρου επειδή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΟΦΗ, με τον οποίο έχει μία ηθική δέσμευση.
Πάντως, όσοι γνωρίζουν τον Αναστόπουλο είναι βέβαιοι πως εφόσον δεχτεί επίσημη πρόταση του ΑΡΗ δεν θα την πολυσκεφτεί. Εξάλλου, μετά το ματς πρωταθλήματος πέρσι με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης», συναντήθηκε με φίλους του στη Θεσσαλονίκη και είχε πει ότι «δεν ξεχνάω τις στιγμές που πέρασα στον ΑΡΗ, έχω αφήσει κάτι στη μέση και μακάρι κάποια μέρα να επιστρέψω για να το τελειώσω…».
Στο μεταξύ, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έως το βράδυ, ή το αργότερο αύριο, άνθρωπος της διοίκησης θα επικοινωνήσει με τον Νίκο Αναστόπουλο προκειμένου να του γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον των «κιτρίνων». Υπάρχει μία φήμη ότι ήδη έγινε τηλεφώνημα στον έλληνα τεχνικό αλλά δεν επιβεβαιώνεται…alaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: