Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Στάση αναμονής για Ιβάν Σαββίδη!!

Ο ΠΑΟΚ απέστειλε στον Ιβάν Σαββίδη όλα τα έγγραφα στα οποία αποτυπώνεται η οικονομική κατάσταση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και δη τα χρήματα που απαιτούνται προκειμένου ο Δικέφαλος να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα εν όψει της εξέτασής του στις 30 Ιουνίου από την ειδική επιτροπή της UEFA. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δεν υπήρξε κάποια επαφή του Ζήση Βρύζα είτε απευθείας με τον ομογενή επιχειρηματία είτε με κάποιον άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος, κάτι όμως που δεν αποκλείεται να συμβεί σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος δεν είναι πλέον σύμμαχος του προέδρου του ΠΑΟΚ και γενικότερα της διοίκησης, καθώς τα ανοιχτά «μέτωπα» που παραμένουν ανοιχτά και χρίζουν άμεσης λύσης, είναι ουκ ολίγα.
Αυτό των διακανονισμών που είναι απαραίτητο να γίνουν μέχρι το τέλος του μήνα με τους ποδοσφαιριστές που είτε παραμένουν είτε αποχωρούν από την Τούμπα, αυτό της καλύτερης δυνατής ενίσχυσης του ρόστερ εν όψει των πρώτων υποχρεώσεων του Δικεφάλου στο Europa League αλλά και αυτό των αποδεσμεύσεων που έχουν αποφασιστεί, προκειμένου να δημιουργηθεί «χώρος» στο μπάτζετ για τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Όσο πάντως και αν η στασιμότητα που παρατηρείται στο θέμα του Ιβάν Σαββίδη προκαλεί μία δικαιολογημένη ανησυχία στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ, δεν προκαλεί ακόμα το ίδιο συναίσθημα στον Ζήση Βρύζα, από τη στιγμή που μέσω της όλης διαδικασίας έχει πειστεί αφενός για την σοβαρότητα του ομογενή επιχειρηματία και αφετέρου για το ενδιαφέρον που δείχνει για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Το ποια θα είναι τώρα η κατάληξη, ο μόνος που το γνωρίζει σίγουρα είναι ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης,


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: