Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ο Σάλπι...!!

Δεν είναι μόνο ο Σαλπιγγίδης "αγκάθι" που θα απασχολήσει τον ΠΑΟΚ μέσα στο επόμενο διάστημα. Εντάξει, ο Σάλπι είναι ο πιο μεγάλος πονοκέφαλος της διοίκησης, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι...
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ο Σάλπι...
Άλλωστε, σχετικά με τον Σαλπιγγίδη ο πονοκέφαλος δεν είναι μόνο δυσάρεστος, αφού ακόμα κι αν τελικά ληφθεί απόφαση να παραχωρηθεί ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής μας ομάδα στο Euro, αυτό θα γίνει με το αζημίωτο και στα ταμεία της ομάδας θα μπει ρευστό σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.
Λίγο ως πολύ, λύση θα είναι για τον ΠΑΟΚ πιθανή πώληση του Σάλπι έναντι ενός καλού αντιτίμου. Θα βοηθήσει πολύ, όχι μόνο να βγει το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, αλλά και να δρομολογηθούν και κάποιες άλλες εξελίξεις.
Κάποιες από αυτές, πάντως, θα δρομολογηθούν υποχρεωτικά άμεσα, καθώς δεν μπορούν να περιμένουν. Έχει δει ο Βρύζας τι πλάκες έπαθε ο Παναθηναϊκός με Νίνη και Σιμάο, που τους έχασε χωρίς να πάρει φράγκο και δεν θέλει να πάθει τα ίδια και ο ΠΑΟΚ με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.
Φοβάται, και με το δίκιο του δηλαδή, μυν τυχόν και του φύγουν βασικοί παίκτες ως ελεύθεροι, προκαλώντας διπλό κακό: και οικονομική αιμορραγία, αλλά και αγωνιστική.
Όλως τυχαίως, αυτοί για τον ΠΑΟΚ είναι οι άλλοι δύο διεθνείς του, που ταξίδεψαν στην Πολωνία με την Εθνική. Ο αρχηγός Στέλιος Μαλεζάς και ο Γιώργος Φωτάκης.
Ο Βρύζας, λοιπόν, φέρεται αποφασισμένος να καλέσει άμεσα και τους δύο σε συζητήσεις για πρόωρη επέκταση των συμβολαίων τους, πέρα από το καλοκαίρι του 2013 οπότε και λήγουν τα υπάρχοντα. Για τον Μαλεζά, όπως λέγεται, η σκέψη είναι να παραταθεί τουλάχιστον μέχρι το 2016, ενώ για τον Φωτάκη είναι υπό συζήτηση η επέκταση (πιθανότατα ως το 2015, οπότε ο διεθνής μέσος θα πατάει στα 34).
Το θέμα συζήτησης, βέβαια, θα είναι το οικονομικό, εξαιτίας του υποχρεωτικού περιορισμού του μπάτζετ. Γιατί κατά τ' άλλα, θέληση για συμφωνία υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Εκτός κι αν στο μεταξύ, προκύψει κάποια δελεαστική πρόταση, που βάλει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τους Μαλεζά, Φωτάκη, σε διαδικασία να το ξανασκεφτούν διαφορετικά...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: