Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Κατσιαούνης: «Δεν ισχύει τίποτα στο θέμα προπονητή, προέχει το οικονομικό»

Ο Αλέκος Κατσιαούνης διέψευσε τα σενάρια που βγήκαν προς τα έξω όσον αφορά την διαδοχή στον πάγκο της ομάδας μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ιδιαίτερη σημασία έδωσε στην ανάγκη εύρεσης ρευστού, καθώς όπως τόνισε δεν μπορούν να γίνουν αλλιώς οι απαραίτητες ενέργειες που είναι απαραίτητες για το μέλλον της ομάδας.

Αρχικά είπε: «Είναι ένας αγώνας. Σηκωθήκαν τα μανίκια. Κύριο μέλημα είναι να δούμε ώθηση στα εισιτήρια διαρκείας. Πρέπει να βγούμε με διαφήμιση προς τα έξω. Θα βγουν σποτάκια και διαφήμιση στην τηλεόραση».

Για τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνει από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας: «Ήταν πολύ αισιόδοξο το μήνυμα. Ο κόσμο ήρθε με ουρές. Έχουμε ανάγκη και το τελευταίο ευρώ. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και τα χρήματα είναι απαραίτητα για να κινηθούμε αναλόγως. Τα πράγματα στο οικονομικό είναι δύσκολα και η ομάδα κινδυνεύει. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Αρειανοί αυτή την προσπάθεια και άμα μπορούν κάποιοι να βοηθήσουν όχι μόνο από τα διαρκείας».

Για τα οφειλόμενα προς τους παίκτες που κατέθεσαν προσφυγή: «Είναι μια κατάσταση πολύ δύσκολη να αντιμετωπιστεί. Δεν είναι αυτά ακριβώς τα νούμερα που ακούγονται, αφού θα γίνουν διακανονισμού. Υπάρχουν σκέψεις και τακτικές που θα ακολουθήσουμε».

Στη συνέχεια διέψευσε τα ονόματα των Μάκη Κατσαβάκη και Νίκου Αναστόπουλου που έχουν βγει προς τα έξω για τον πάγκο του Άρη: «Δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά. Ό,τι βγαίνει προς τα έξω είναι εγκλήματα εις βάρος του συλλόγου. Αυτό δεν βοηθά κανέναν και τίποτα. Πρέπει να κρατάμε αντιστάσεις. Τα πράγματα είναι τραγικά. Το θέμα είναι ότι συζητάμε άλλα πράγματα ενώ προέχει να σώσουμε τον σύλλογο. Μόνο τα λεφτά θα κάνουν τον Άρη να ξαναζωντανέψει, τα άλλα θα βρεθούν» και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Αρειανός δεν πρέπει να μένει στο σπίτι του. Θα πρέπει να πάρει διαρκείας, γιατί αν δεν έρθουν έσοδα δεν μπορούμε να κινηθούμε για κανέναν. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο προπονητής αυτή τη στιγμή. Αν δεν έχω χρήματα πως μπορώ να συζητάω για προπονητές και για διακανονισμούς. Το θέμα είναι πως θα έρθουν λεφτά στα ταμεία του Άρη. Συζητάμε πάντως γιατί αυτά και τρέχουν παράλληλα, αλλά το πρόβλημα του Άρη είναι οικονομικό».

Για τις ενέργειες που λαμβάνουν χώρα όσον αφορά το εμπορικό κομμάτι της ομάδας: «Γίνονται ενέργειες. Πιθανόν να ανοίξουμε το καφέ και να ενισχυθεί ο Άρης στο εμπορικό κομμάτι και να έρθουν έσοδα και από αυτή την πλευρά. Ελπίζω από τον Σεπτέμβριο η ομάδα να δουλέψει κανονικά σε αυτό το κομμάτι».

Στον επίλογό του, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για την ανεύρεση ανθρώπων που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα, αλλά και στη συσπείρωση που πρέπει να υπάρχει: «Υπάρχει φως και δεν μπορούμε να σταματήσουμε σε τίποτα. Αν ήταν μόνο το αγωνιστικό θα τελειώναμε σε μια ώρα πιθανών. Θα πρέπει να οργανώσουμε όλα τα πράγματα για να σώσουμε τον Άρη. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ειλικρίνεια και ενωμένοι γιατί αλλιώς μπορούν και σε πολεμούν. Θα πρέπει να γίνουμε μια γροθιά».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: