Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Πρόστιμο και αφαίρεση αρχηγίας στον Μπάρτον!!

Ο Τζόι Μπάρτον τιμωρήθηκε με πρόστιμο μισθών έξι εβδομάδων και αφαίρεση του περιβραχιόνιου από την διοίκηση της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, όπως έγινε γνωστό χθες (25/06), με αφορμή την αποβολή του στο τελευταίο ματς της περασμένης σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι.
Η εσωτερική τιμωρία του Άγγλου μέσου των Λονδρέζων έρχεται σε συνέχεια της ποινής που του είχε επιβάλλει η αρμόδια επιτροπή της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για τιμωρία 12 αγωνιστικών και 117.000 ευρώ πρόστιμο. Συνδυαστικά, λοιπόν, τα δυο πρόστιμα θα κοστίσουν στον Μπάρτον 622.000 ευρώ!
Όλα έγιναν λόγω της συμπλοκής που είχε ο 29χρονος άσος με τον Κάρλος Τέβες, στον οποίο έριξε αγκωνιά, για να ακολουθήσει μια... κλωτσιά του Μπάρτον στον Σέρχιο Αγουέρο, κατά την διάρκεια της αποχώρησης του από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και μια… κεφαλιά προς τον Βενσάν Κομπανί…
Η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς δεν διέκοψε το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά τον προειδοποίησε ότι αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που «παραβιάσει εκ νέου τους κανόνες πειθαρχίας του συλλόγου»! Παράλληλα, τον απέκλεισε από την τουρνέ που θα κάνει η ομάδα στην Ασία, μέσα στον Ιούλιο.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: