Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Νόιερ: «Είμαστε ανώτεροι»

Νόιερ: «Είμαστε ανώτεροι»
Ο «πόλεμος» δηλώσεων αναφορικά με τον ημιτελικό Γερμανία - Ιταλία συνεχίζεται αμείωτος. Σειρά πήρε ο τερματοφύλακας των «πάντσερ» Μάνουελ Νόιερ, που αναφέρθηκε στο παιχνίδι, χρίζοντας την ομάδα του φαβορί για την πρόκριση.

Στο σημερινό φύλλο της “Gazzetta dello sport” δημοσιεύονται χαρακτηριστικές δηλώσεις του Νόιερ που δείχνουν την αυτοπεποίθηση των Γερμανών. «Η Γερμανία είναι ανώτερη από την Ιταλία», αναφέρει ο τερματοφύλακας. «Το ρόστερ που έχουμε μας επιτρέπει να κάνουμε αλλαγές, χωρίς αυτό να επηρεάζει στην συνολική απόδοση μας. Όποιος ποδοσφαιριστής και αν περάσει στο γήπεδο, το επίπεδο της ομάδας παραμένει το ίδιο υψηλό», συμπληρώνει με σιγουριά.

Ο Αντρέα Πίρλο με κτύπημα «α λά Πανένκα» πέτυχε το πέναλτι που, ίσως, άλλαξε την ιστορία του προημιτελικού ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία. Ποια είναι η άποψη του Νόιερ για την εκτέλεση αυτή; «Μπορώ να κρίνω αυτό το πέναλτι σαν τερματοφύλακας. Και έχω να πω πως δεν είναι ότι καλύτερο να δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ», απαντά ο Νόιερ, ρίχνοντας ένα «καρφάκι» στον Άγγλο συνάδελφό του Τζο Χαρτ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: