Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ψάχνει τον «άσο» η Φιορεντίνα!!

Ψάχνει τον «άσο» η Φιορεντίνα
Τον νέο τερματοφύλακά της ψάχνει η Φιορεντίνα. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συνεχείς αναλύσεις και έρευνες, ώστε να καταλήξουν στον άνθρωπο που θα υπερασπιστεί τα δοκάρια των «βιόλα» την επόμενη χρονιά. Τα ονόματα που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι πολλά και αναμένεται να γίνουν ακόμα περισσότερα.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι σημαντική και αυτό το γνωρίζουν οι ιθύνοντες της Φιορεντίνα. Για αυτό το λόγο η προσπάθειά τους να αποκτήσουν αυτόν που ταιριάζει στην ομάδα τους είναι καθημερινή. Η “Corriere dello sport” προσπαθεί να βάλει μια «σειρά» στα ονόματα που φέρεται να ενδιαφέρουν τη Φιορεντίνα για αυτή τη θέση.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Εμιλιάνο Βιβιάνο, τον οποίον η ομάδα της Φλωρεντίας θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Τα δικαιώματα του Βιβιάνο ανήκουν εξ ημισείας στην Ίντερ και στην Παλέρμο, στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά. Ο Βιβιάνο έχει γεννηθεί στη Φλωρεντία και αυτό ίσως παίξει το ρόλο του.

Υπαρκτό πρέπει να θεωρείται το ενδιαφέρον για τον δεύτερο τερματοφύλακα της Γιουβέντους, Μάρκο Στοράρι. Η παρουσία του Μπουφόν στη «Μεγάλη Κυρία» και οι λίγες ευκαιρίες που θα έχει ο Στοράρι, δίνουν ελπίδες στους «βιόλα», που αναμένεται να κάνουν τις προσεχείς μέρες την κρούση τους.

Εναλλακτική λύση θεωρείται ο πρώην γκολκίπερ της Άρσεναλ, Μανουέλ Αλμούνια. Ο Ισπανός έχει μείνει ελεύθερος από τους «Γκάνερς» και θεωρείται αξιόπιστη περίπτωση και σε καλή τιμή, αφού δεν απαιτείται αποζημίωση για την ομάδα του.

v

Δεν υπάρχουν σχόλια: