Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Τρελή φήμη για Ντρογκμπά στην Μπάρτσα!!

Φωτιά πήρε το διαδίκτυο με τις πληροφορίες ότι ο Ντρογκμπά θα υπογράψει στην Μπαρτσελόνα! Ο ειδικός όρος στη συνεργασία του με τη Σενχουά του το επιτρέπει.
Τρελή φήμη για Ντρογκμπά στην Μπάρτσα!
Ξέραμε ότι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαγκάη Σενχούα. Ξέραμε επίσης ότι οι Κινέζοι του χάρισαν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι ο Ιβοριανός είχε βάλει όρο στο συμβόλαιο να μπορεί να φύγει σαν κύριος αν έρθει πρόσφορα από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Και αν πιστέψουμε τα ισπανικά ΜΜΕ αυτή η προσφορά ήρθε από την Μπαρτσελόνα!
Φαντάζει εκ πρώτης όψεως απίστευτο αλλά η "El Mundo Deportivo", η "Μarca" και άλλα μεγάλα ισπανικά -και όχι μόνο- δίκτυα, μεταδίδουν ότι ο Ντρογκμπά θα φτάσει την Τρίτη στη Βαρκελώνη για να κλείσει τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα!
Από το στρατόπεδο των "μπλαουγκράνα" τηρείται σιγή ιχθύος αλλά οι φήμες έχουν οργιάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό που τα social media έχουν πάρει φωτιά (και πως να γίνει άλλωστε διαφορετικά).
Ο Ντρογκμπά, στα 34 του αισίως, κατέκτησε το προηγούμενο Μάιο το Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλι κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο του στην ομάδα του Λονδίνου. Λίγο αργότερα αποδέχθηκε τη βασιλική πρόταση της Σενχουά που του έδινε εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 250.000 ευρώ!
Πλέον, όλα είναι ανοιχτά. Ακόμα και να μεταγραφεί o παίκτης στη Γιουβέντους όπως αναφέρουν άλλα ρεπορτάζ.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: