Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΟΦΗ: Λογαριάζει χωρίς τον Αναστόπουλο ο Κορωνάκης;

Ξεκίνησε τις μεταγραφές ο ΟΦΗ, χωρίς όμως να έχει κλείσει το βασικό κεφάλαιο που δεν είναι άλλο από την οριστικοποίηση της παραμονής του Νίκου Αναστόπουλου. Τρεις παίκτες του Ρούβα απέκτησαν οι Κρητικοί...
Ο Κορωνάκης δεν έχει ακόμα έρθει σε συμφωνία με τον Αναστόπουλο για να πορευθούν μαζί και τη νέα περίοδο. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν τον εμποδίζει να κανονίσει μόνος του τα της ενίσχυσης του ΟΦΗ. Οι Ηρακλειώτες, λοιπόν, ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τρεις παίκτες του Ρούβα και συγκεκριμένα τους Περογαμβράκη, Ταχματζίδη και Τζιράκη.
Ο Περογαμβράκης, ο οποίος έχει ξαναπεράσει από τον ΟΦΗ, είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ο πρώτος σκόρερ του Νοτίου Ομίλου της Football League 2 με 9 γκολ.
Ο Τζαχματζίδης είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός χαφ. Εκλεισε τη σεζόν με 19 συμμετοχές και ένα γκολ. Ο Τζιράκης, τέλος, είναι γιος του παλαίμαχου άσου του ΟΦΗ, Μιχάλη Τζιράκη.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στην περίπτωση του Περογαμβράκη δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη η μεταγραφή. Κι αυτό διότι ο παίκτης είναι 24 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα με τις τιμωρίες για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, ο ΟΦΗ δεν θα έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει τη συμφωνία.
Για τις μεταγραφές αυτές, ο Σήφης Κορωνάκης έκανε επίσημη δήλωση στο σάιτ του ΟΦΗ:
«Και οι 3 παίκτες ήσαν από τους καλύτερους του Ρούβα και γενικότερα του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής και πήραμε την απόφαση να ενταχθούν στην ομάδα μας.
Φυσικά περιμένουμε την αυριανή απόφαση της έκτακτης συνέλευσης της Super League σχετικά με το αίτημα που έχει τεθεί από τις ομάδες που δεν εγκρίθηκε ο φάκελος αδειόδοτησης.
Όπως έχω πει και στο πρόσφατο παρελθόν, στόχος της διοίκησης είναι να αξιοποιήσει τους παίκτες που είναι στη δύναμη του ΟΦΗ.
Για το λόγο αυτό και τις επόμενες ημέρες από τον προπονητή που θα έχει η ομάδα μας θα δοκιμασθούν παίκτες από την ομάδα Νέων που έχουν δείξει ότι έχουν τις προϋποθέσεις να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια.
Κεντρικός μας στόχος παραμένει το κτίσιμο της νέας ομάδας με παίκτες ικανούς που έχουν προοπτική.
Το μπάτζετ της ομάδας θα είναι χαμηλό. Ο στόχος που θα κινηθούμε στο οικονομικό προβλέπει την απεμπλοκή της ομάδας μας την προσεχή 5ετία από τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βρίσκεται σήμερα.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί η τακτική να δαπανώνται χρήματα που δεν έχει η ΠΑΕ-ΟΦΗ. Ο φίλαθλος κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί.
Ζητάμε σαν διοικούσα επιτροπή πίστωση χρόνου και θα κριθούμε από τα έργα μας».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: