Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή επιλογή, χρειάζεται χρόνο συμμετοχής o παίκτης»

Η ιστοσελίδα «sowetanlive.co.za» κάνει εκτενή αναφορά για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπονγκανί Κουμαλό ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, όπου αναφέρεται πως ισχυρό κίνητρο για τον 25χρονο αμυντικό είναι ο χρόνος συμμετοχής.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Οι Έλληνες ψάχνουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους, ενώ τελείωσαν τέταρτοι (μάλλον λαμβάνοντας υπόψη τη μη αδειοδότηση της ΑΕΚ) την προηγούμενη σεζόν, μια αρκετά καλή θέση για πρόκριση στο Europa League της ερχόμενης σεζόν.

Αυτό παρουσιάζεται ως μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για τον Κουμαλό, ο οποίος συμπλήρωσε μόλις 5 συμμετοχές την περίοδο 2011-2012, και όλες αυτές έγιναν με την δευτεραθλήτρια της Championship , Ρέντινγκ, όπου βρίσκονταν υπό τη μορφή δανεισμού.

''Ο Μπονγκανί συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται να παίξει σε μόνιμη βάση και κανείς δεν το αντιλαμβάνεται αυτό περισσότερο από τον ίδιο'', δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη Γκλιν Μπίνκιν και συνέχισε:

''Ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και είναι τώρα σε συζητήσεις με την Τότεναμ.

Είναι σίγουρα μια καλή επιλογή για τον Μπονγκανί επειδή είναι πρόθυμοι να του εγγυηθούν μια θέση στην πρώτη ομάδα και το να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσεις καλές εμπειρίες.

Οποιαδήποτε κίνηση θα είναι απλώς ένας δανεισμός, καθώς ο Μπονγκανί είναι ακόμη πεπεισμένος ότι θα κάνει καριέρα στην Τότεναμ, αλλά κατανοεί ότι χρειάζεται να κάνει μια καλή σεζόν κάπου αλλού''.

Στη συνέχεια το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει: Η έλλειψη παιχνιδιών για τον Κουμαλό ήταν φανερή όταν επέστρεψε για να αγωνιστεί με την «Μπαφάνα Μπαφάνα» για τα προκριματικά του Μουντιάλ απέναντι στην Αιθιοπία και την Μποτσουάνα τον Ιούνιο.

Η θέση του στην εθνική ομάδα απειλείται πλέον από τον Μόργκαν Γκουλντ και τον Σιγιαμπόνγκα Σανγκοουένι, οι οποίοι είναι έτοιμοι να τον αντικαταστήσουν.

Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει δύο πρωταθλήματα Ελλάδας στο παρελθόν και τελείωσε στη δεύτερη θέση την περίοδο 2009-2010. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Δώνης».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: