Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Κλείνουν "τρύπες" τα διαρκείας

Τα χρήματα από τη διάθεση των διαρκείας θα πάνε για να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσειςΟξυγόνο από τον κόσμο. Που θα πάνε τα πρώτα χρήματα που θα πουν στα ταμεία από τα διαρκείας.Τα μηνύματα που έστειλε η πρώτη μέρα της διάθεσης των ειστηρίων διαρκείας ήταν άκρως ενθαρρυντικά για τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ αφού ο κόσμος για μια ακόμη φορά έδειξε αφενός την τεράστια αγάπη που διαθέτει για την ομάδα του και αφετέρου τα αντανακλαστικά του και το αίσθημα αυτοσυντήρησης που πάντα ενεργοποιείται σε παρόμοιες περιπτώσεις. Αν και δεν ανακοινώθηκε επίσημα αριθμός, αφήνεραι να εννοηθεί ότι η κίνηση κάλυψε τις προσδοκίες της πρώτης μέρας και ελπίζουν σε ανάλογη κινητοποίηση του κόσμου και τις επόμενες μέρες.

Άλλωστε από τη στιγμή που η νέα διοίκηση που θα οριστεί από το Πρωτοδικείο, δεν μπορεί ακόμη να εισπράξει προυπολογισμένα έσοδα από τηλεοπτικά και ΟΠΑΠ, η μόνη σταθερή πηγή εσόδων στην οποία μπορεί να ποντάρει είναι στα εισιτήρια διαρκείας. Όπως αποφασίστηκε στο χθεσινό πρώτο πολύωρο Δ.Σ της νέας διοίκησης, ότι εισπράξεις πορκύπτουν από τα διαρκείας θα πηγαίνουν για την κάλυψη των άμεσων και επείγουσων αναγκών με την ελπίδα ότι θα έρθει και η βοήθεια από τους αρειανούς επιχειρηματίες, είτε με την αγορά σουιτών είτε με χορηγικά πακέτα.

Από τα πρώτα χρήματα που θα συγκεντρωθούν αναμένεται να καλυφθεί ένα υπόλοιπο που υπάρχει από την τελευταία δόση για το άρθρο 44, το ΙΚΑ, η εφορία (υπάρχει βέβαια στο θέμα αυτό η ελπίδα για συνολική λύση και νέα ρύθμιση για όλες τις ΠΑΕ που προωθείται μέσω λίγκας), το προσωπικό που παραμένει απλήρωτο για πολλούς μήνες και φυσικά οι ποδοσφαιριστές.

Ακόμη τις επόμενες μέρες αναμένεται να δοθούν και οι προκαταβολές για το αθλητικό κέντρο στην Βόρεια Ιταλία όπου η ομάδα θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της από 23 Ιουλίου ως 6 Αυγούστου, διάστημα στο οποίο θα δώσει και ένα φιλικό με την Φιορεντίνα (6/08).allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: