Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Χτυπάει ψηλά η Μάντσεστερ Σίτι!!

Χτυπάει ψηλά η Μάντσεστερ Σίτι
Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα τους, στοχεύοντας σε μεγάλους και ακριβούς παίκτες. Μεγάλος πόθος του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ο Φαλκάο και ο Καβάνι, περιπτώσεις δύσκολες και οι δύο.

Τα χρήματα δεν λείπουν από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι άραβες ιδιοκτήτες της είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν πολλά εκατομμύρια και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Οι στόχοι που έχουν θέσει είναι υψηλοί και δύσκολοι.

Πρώτος στη λίστα εμφανίζεται ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός έχει εντυπωσιάσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, που στο πρόσωπό του βλέπει έναν πολυσύνθετο επιθετικό, απόλυτα ταιριαστό στις απαιτήσεις του. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δύσκολα θα άφηνε τον παίκτη και αυτό φαίνεται από την τιμή που τον κοστολογεί. Περίπου 60 εκατ. ευρώ απαιτούνται για να φύγει ο Φαλκάο από τη Μαδρίτη. Οι άνθρωποι της Σίτι, όμως, πιστεύουν πως με 40 εκατ. ευρώ μπορεί να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση.

Σπουδαία περίπτωση θεωρείται και ο Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός κοστίζει λιγότερο από τον Φαλκάο, αλλά έχει δηλώσει πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Νάπολι και την επόμενη χρονιά.

Αν αποκτηθεί κάποιος από αυτούς, πρέπει να αποχωρήσει κάποιος άλλος επιθετικός. Υποψήφιοι να φύγουν από τη Σίτι είναι ο Τέβες, ο Τζέκο, ο Αντεμπαγιόρ και ο Σάντα Κρουζ. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υπολογίζει να εισπράξει ένα καλό ποσό από την παραχώρηση κάποιων από αυτούς, ώστε να έχει ακόμα μεγαλύτερο μπάτζετ στη διάθεσή του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: