Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Φανέρωσε την αληθινή εικόνα!!

Αυτό που προκύπτει από τα λεγόµενα του Βλάνταν Ιβιτς είναι πως η οικονοµική κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι άθλια. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.
Φανέρωσε την αληθινή εικόνα
Με αρκετή σεµνότητα ο Βλάνταν Ιβιτς µίλησε µε ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον κόσµο του ΠΑΟΚ, για τον Ζαγοράκη και τον Σάντος και µε αυτά που αποκάλυψε χθες, µιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθµό Libero, φανέρωσε την αληθινή εικόνα της σηµερινής οικονοµικής κατάστασης που επικρατεί στον ΠΑΟΚ.
Εβγαλε πολύ πίκρα και στην ουσία ξεφώνισε τον Ζήση Βρύζα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ τι µπορώ να κάνω; Πώς να απαντήσω; Ο ίδιος ο πρόεδρος δεν ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ; Δεν έχει πάρει τα δικά του λεφτά; Ο ίδιος είναι πρόεδρος και πληρώνεται και τώρα και δεν λέω ότι δεν πρέπει να πληρώνεται. Εγώ θα πρέπει να έχω υποµονή ένα χρόνο, να χαρίσω τα λεφτά µου; Σας είπα πως έχει πάει η συζήτηση µε τον κ. Βρύζα.
Εφυγα χαλαρά, χαιρετήσαµε ο ένας τον άλλον χωρίς καµία παρεξήγηση. Θα δούµε τις επόµενες µέρες. Δεν έχω αποφασίσει 100%. Περιµένω, αλλά λογικά θα προχωρήσω σε προσφυγή. Θα περιµένω λίγο ακόµα, όπως και άλλα παιδιά, αλλά µε τον τρόπο που µου απάντησε ο πρόεδρος τι να σας πω... Αυτός αποφασίζει».
Αυτό που προκύπτει από τα λεγόµενα του Βλάνταν Ιβιτς είναι πως η οικονοµική κατάσταση στον ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγµή είναι άθλια. Οταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ (κατά δήλωση Ιβιτς) του ζητάει να κάνει διακανονισµό για τα χρήµατα που του οφείλονται και συγχρόνως του λέει (πάντα κατά τον Ιβιτς) ότι είναι δύσκολο να είναι συνεπής στην καταβολή των οφειλοµένων, ο καθένας αντιλαµβάνεται το πρόβληµα ρευστότητας που αντιµετωπίζει ο πρόεδρος του «δικέφαλου».
Και η ανάγκη να ξεκαθαρίσει εδω και τώρα τη θέση του ο Ιβάν Σαββίδης είναι επιτακτική. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άµεσα χρήµατα και δεν µπορεί και δεν έχει τη δυνατότητα να περιµένει τον Ιβάν Σαββίδη πότε θα αποφασίσει κι αν θα αποφασίσει να επενδύσει στην οµάδα. Και αν η απόφασή του είναι αρνητική, ο ΠΑΟΚ θα έχει τεράστιο πρόβληµα και διότι δεν θα µπορεί να κάνει µεταγραφές και διότι δεν θα µπορεί να τακτοποιήσει τις οφειλές του προς τους παίκτες και προς τρίτους.
Αδικα φωνάζεις, Αλέξη Κούγια
Μετά το µατς της Παναχαϊκής µε τον Πλατανιά ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Σήµερα έβαλαν να σφυρίξει ο γαµπρός του Πριόνα (σ.σ.: ο διαιτητής του µατς) µε ό,τι µπορεί να σηµαίνει αυτό. Είναι της γνωστής ιστορίας της ''παράγκας'' του Θωµά και του γαµπρού του Σπάθα. Εµείς το είπαµε και µας είπαν ότι οι άνθρωποι αυτοί θα παίξουν αλλιώς και οι παράγκες… πέθαναν! Οπως είδατε όµως, εµείς κάναµε ένα λάθος. Καταγγείλαµε ό,τι πιο βρώµικο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πληρώνουµε πολύ ακριβά».
Και χθες όλη την ηµέρα δεν ξέρω εγώ σε πόσα ραδιόφωνα µίλησε. Στη Θεσσαλονίκη τον άκουσα σε τρεις εκποµπές. Λοιπόν, άδικα φωνάζεις, Αλέξη Κούγια. Δεν µπορώ να ξέρω εάν έχεις 100% δίκιο, αλλά αρκετό δίκιο έχεις. Είδαµε όλοι τα στιγµιότυπα. Λίγα µόλις 24ωρα µετά την επιστροφή της εθνικής οµάδας από το Euro.
Λίγες µόνο ώρες από τις δηλώσεις Σηφάκη, που είπε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολύ ταλέντο. Αυτό το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Κανείς δεν τιµωρείται, κανείς δεν απολογείται, κανείς δεν δίνει εξηγήσεις. Δεν θέλουµε να εξυγιάνουµε γενικά την ελληνική κοινωνία, όχι µόνο το ποδόσφαιρό µας. Οχι πως ο Αλέξης Κούγιας δεν φέρει και εκείνος ευθύνη, αλλά το σύστηµα το οποίο καταγγέλλει υπήρχε, υπάρχει και θα εξακολουθήσει να βασιλεύει.
"Στη ζωή δεν χαρίζεται τίποτα".
Αντώνης Νικοπολίδης
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: