Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Τι τρέχει με τον "Σάλπι"

Υπάρχουν πιθανότητες να μείνει στον ΠΑΟΚ;
Τι τρέχει με τον "Σάλπι"
Στο Euro ήταν χωρίς αμφιβολία ο πολυτιμότερος παίκτης της Εθνικής, για την αξία του κανείς δεν έχει να πει τίποτα, ωστόσο το συμβόλαιο που κουβαλά είναι «βαρύ κι ασήκωτο» για τον ΠΑΟΚ και, όπως όλα δείχνουν, η νέα σεζόν δύσκολα θα βρει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην Τούμπα.
Η πρώτη επαφή των δύο πλευρών έγινε συμπτωματικά, καθώς ο εκπρόσωπος του Σαλπιγγίδη, που εκπροσωπεί και τον Μαλεζά, πέρασε από την Τούμπα για υπόθεση του δεύτερου και με την ευκαιρία έγινε μία επιφανειακή συζήτηση και για τον Σαλπιγγίδη.
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ κατέστη σαφές ότι με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί είναι αδύνατο να ανταποκριθεί η ΠΑΕ στο συμβόλαιο που έχει ο 31χρονος επιθετικός και προβλέπει αποδοχές ύψους 800.000 ευρώ, ενώ ήδη έχει να παίρνει χρήματα σχεδόν ενός χρόνου.
Τι είναι αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ; Στην (επιφανειακή) συζήτηση που έγινε με τον εκπρόσωπό του, η πλευρά του ΠΑΟΚ άφησε να εννοηθεί ότι μια ικανοποιητική λύση θα ήταν αν ο Σαλπιγγίδης συμφωνούσε σε 50% «κούρεμα» του συμβολαίου του κι έμενε στην Τούμπα με τα μισά. Με δεδομένο πως γι' αυτόν είναι τα τελευταία καλά χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας του, αυτή είναι μια λύση που δεν φαίνεται να τον βρίσκει σύμφωνο.
Για τη διοίκηση η καλύτερη λύση θα ήταν η αποχώρηση του Σαλπιγγίδη, αλλά κι αυτή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο διεθνής επιθετικός ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό, αλλά πρόταση δεν υπάρχει ακόμη, και είναι δύσκολο να υπάρχει όσο ο ΠΑΟΚ θα θέλει και κάποια χρήματα για να τον παραχωρήσει.
Σε ό,τι αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τις φήμες περί επαφών του Γόντικα με τον διεθνή επιθετικό, από την πλευρά του Σαλπιγγίδη χαρακτηρίστηκαν ως «μυθεύματα».
Ο 31χρονος επιθετικός κάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές του και με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να γίνει η τελική συζήτηση με τον Βρύζα και τον Γεωργιάδη, για να φανεί ποιο δρόμο θα πάρουν τα πράγματα.
Στον ΠΑΟΚ, πάντως, έχουν αρχίσει ήδη να κατεβάζουν τον πήχη, καθώς η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη οικονομικά και οι επιλογές των μεταγραφικών στόχων δείχνουν και πώς θα κινηθεί η διοίκηση Βρύζα.
Ηδη υπάρχει μια προφορική συμφωνία με τον Μπανγκουρά του Πανσερραϊκού που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, ενώ υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπούντιμιρ του Εργοτέλη.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: