Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Υπογραφές και ανακοινώσεις για Ζιρού!!

Υπογραφές και ανακοινώσεις για Ζιρού
Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Ολιβιέ Ζιρού από την Άρσεναλ, με τον πρόεδρο της Μονπελιέ να αποκαλύπτει ότι η μεταγραφή του Γάλλου άσου στους Λονδρέζους έχει ολοκληρωθεί. «Του εύχομαι καλή τύχη», το σχόλιο του Λουί Νικολέν για τον πρώην –όπως όλα δείχνουν- αστέρα των πρωταθλητών του Σαμπιονά.

Ο, λαλίστατος το τελευταίο διάστημα, Νικολέν μίλησε στη γαλλική «Midi Libre» και αποκάλυψε ότι οι υπογραφές έπεσαν, με τον Ζιρού να αποτελεί παίκτη της Άρσεναλ και τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν τη μεταγραφή άμεσα.

Η αγγλική ομάδα τα βρήκε σε όλα με τη Μονπελιέ, αφού κάλυψε τις οικονομικές της απαιτήσεις και ο Γάλλος στράικερ δεν δυσκολεύτηκε να πει το «ναι» για τη μετακίνησή του.

«Του εύχομαι καλή τύχη», τόνισε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας, οι οποίοι φαίνεται ότι θα βάλλουν στα ταμεία τους κάτι περισσότερο από 13 εκατ. λίρες.

Οι Άρσεναλ ολοκληρώνει με αυτόν τον τρόπο τη δεύτερη μεταγραφή επιθετικού για τη νέα σεζόν, μετά από αυτή του Λούκας Ποντόλσκι, και ο Αρσέν Βενγκέρ θα προσπαθήσει να αποδεσμεύσει μερικούς από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες της γραμμής κρούσης. Νίκλας Μπέντνερ, Μαρουάν Σαμάκ, Κάρλος Βέλα και Ντένιλσον έχουν ενημερωθεί από την περασμένη σεζόν ότι δεν υπολογίζονται και αναζητούν ομάδα. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στον Ιούλιο, όταν θα επιστρέψει ο Αρσέν Βενγκέρ από τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, όπου εκτελεί χρέη σχολιαστή σε γαλλικό δίκτυο.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: