Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Τέρμα το διάλειμμα…!!

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ μπαίνει σήμερα το απόγευμα στην αφετηρία μίας χρονιάς που προμηνύεται δύσκολη. Στις 19:00, το γήπεδο της Τούμπας θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του, τη συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ και φυσικά στον κόσμο του Δικεφάλου, στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

Με τον κύκλο της ομάδας που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2008 και πρόσφερε πολλές χαρές και συγκινήσεις στους απανταχού φίλους του Δικεφάλου να έχει ουσιαστικά κλείσει και έναν άλλον να ανοίγει, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να εμφανιστεί εκ νέου ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και να βάλει τις βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. Η αποστολή, κάθε άλλο παρά εύκολη. Όμως, στον ΠΑΟΚ και τους φίλους του πάντοτε άρεσαν τα δύσκολα. Αρχής γενομένης λοιπόν από σήμερα, ο «νέος» ΠΑΟΚ μπαίνει στη φάση της αναδόμησης, με τον Γιώργο Δώνη να γνωρίζει για πρώτη φορά επίσημα τους ποδοσφαιριστές ως τεχνικός του Δικεφάλου του και το αντίστροφο.

Τέσσερις οι απόντες

Το «παρών» στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να δώσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στο δυναμικό του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων και των δέκα νεαρών που επέλεξε ο Δώνης μετά τις προπονήσεις που έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Μεσημβρία, ενώ θα απουσιάσουν δικαιολογημένα οι διεθνείς Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μαλεζάς και Σταφυλίδης. Οι τελευταίοι αναμένεται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ απευθείας στο Άρνεμ – κατά πάσα πιθανότητα στις 12 Ιουλίου - και θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τα τρία φιλικά επί ολλανδικού εδάφους, ενώ στην σημερινή «πρώτη» δεν θα βρεθούν αντίθετα οι Χαλκιάς, Ίβιτς, Τσιρίλο που έχουν ενημερωθεί πως δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους αλλά και ο Μπαλάφας. Για τον Αρτινό μέσο όμως υπάρχει ένα «παράθυρο» παραμονής μέσω ενός καινούργιου συμβολαίου, κάτι που θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών και σίγουρα πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την περιοχή του Ντόοβερθ, στην ίδια δηλαδή τοποθεσία όπου πραγματοποιήθηκε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας την περσινή σεζόν.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: