Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ναπολιτάνος και του χρόνου ο Καβάνι!!

Ναπολιτάνος και του χρόνου ο Καβάνι
Οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι ολοένα και πληθαίνουν, ο Ουρουγουανός φορ, όμως, καθησυχάζει τους οπαδούς της Νάπολι, δηλώνοντας πως θα παραμείνει παίκτης της και την επόμενη χρονιά.

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου είναι, αναμφίβολα, ο Έντινσον Καβάνι. Οι εμφανίσεις του τα δύο τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Νάπολι τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς. Αποτέλεσμα αυτού, να είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Εκείνοι που έχουν κάνει πρώτοι κρούση, έστω και ανεπίσημη, είναι η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι. Οι Ιταλοί χρειάζονται έναν ικανό επιθετικό και στο πρόσωπο του Καβάνι έχουν βρει τον ιδανικό. Οι Άγγλοι, με τα εκατομμύρια που έχουν στη διάθεσή τους, μπορούν να προσφέρουν ένα μεγάλο ποσό, ικανό να δελεάσει τόσο τη διοίκηση της Νάπολι, όσο και τον ποδοσφαιριστή.

Ο Καβάνι, όμως, μιλώντας στην “Corriere dello sport” επιβεβαίωσε όσα είχε πει και παλιότερα. Θέλει να παραμείνει στην ομάδα του ιταλικού νότου και να τη βοηθήσει και τη νέα χρονιά. Στη σκέψη του είναι μόνο η Νάπολι και στο πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πετύχουν τους στόχους της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η μεταγραφή μπορεί, προς το παρών, να περιμένει.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: