Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Οι αποφάσεις ενόψει εκλογών!!

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη ενόψει των εκλογών της 2ας Ιουλίου.
Στην ανακοίνωση του Φορέα γίνεται λόγος για τις αποφάσεις που πάρθηκαν από την σημερινή κοινή συνεδρίαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΚΜΑ και της Εφορευτικής Επιτροπής των εκλογών.

Αναλυτικά:
«Στις 26/6/2012 πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και της Εφορευτικής Επιτροπής των εκλογών της 2ας Ιουλίου 2012 για τα όργανα της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ για τη διετία 2012-2014 και συζητήθηκαν-αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:

1) Ορίσθηκε Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής ο κ. Παναγιώτης Μαστροθύμιος, λόγω αδυναμίας του κ. Νικου Βαλεργάκη που ορίσθηκε αρχικά από την ΓΣ του Σωματείου ως Προέδρος της Εφορευτικής Επιτροπής.

2) Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα και με το Καταστατικό, έχουν όσα μέλη είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως και 60 ώρες πριν την ώρα έναρξης της ψηφοφορίας, δηλαδή την Παρασκευή 29/6 ώρα 21:00. Ο έλεγχος των εκλογικών καταλόγων θα γίνει από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή και την Εφορευτική Επιτροπή.

3) Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ (Αλ. Παπαναστασίου 154, Γήπεδο Κλ. Βικελίδης, κάτω από τη Θύρα 1) και θα διαρκέσει από τις 09:00 έως τις 19:00.

4) Οι σταυροί προτίμησης για το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να είναι από ένας (1) έως πέντε (5) και για την Εξελεγκτική Επιτροπή από ένας (1) έως τρεις (3). Οι σταυροί μπορούν να μπαίνουν μόνο δεξιά ή μόνο αριστερά του ονόματος.

5) Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας μέλους και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου δημοσίου εγγράφου με φωτογραφία, ενώ συνίσταται και η προσκόμιση της απόδειξης πληρωμής ή ο αριθμός της συναλλαγής, εάν αυτή έχει πραγματοποιηθεί μέσω τράπεζας ή ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής κάρτας».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: