Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

«Θα παραιτηθώ, όταν βρεθεί νέα διοίκηση»

Μετά από αρκετές ημέρες, στις οποίες από επιλογή δεν αναφέρθηκε στο θέμα της αποχώρησής του από την προεδρία της ΠΑΕ Απόλλων, ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης έσπασε τη σιωπή του και με δηλώσεις στο «Μ» αναφέρθηκε στο θέμα της πιθανής παραίτησής του, αλλά και στο διοικητικό μέλλον της ομάδας.

«Δε χρειάζεται αυτή τη στιγμή να πούμε πολλά. Έχω πει ότι κουράστηκα και οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά από την ενασχόλησή μου με την ομάδα, για αυτό και υπάρχει το θέμα της αποχώρησής μου. Όμως, δεν πρόκειται να αφήσω ακέφαλη την ομάδα, για αυτό και δεν παραιτήθηκα. Θα παραιτηθώ, όταν βρεθεί η νέα διοίκηση που θα αναλάβει το φορτίο της ομάδας», τόνισε αρχικά και εν συνεχεία αποκάλυψε ότι για την ερχόμενη Τρίτη 3 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί προσκλητήριο από την ΠΑΕ με αποδέκτες όλους τους φορείς και τα μέλη της οικογένειας του Απόλλωνα. «Στη συνάντηση αυτή θα πρέπει να βρούμε μια λύση για την ομάδα και το επόμενο διοικητικό σχήμα, που θα πρέπει να αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν τον σύλλογο και μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά».

Τέλος, στο ερώτημα για το αν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε αυτό το σχήμα, αν βρίσκονταν οι άνθρωποι για να ασχοληθούν, ο κ. Χαραλαμπίδης είπε: «Να βοηθήσω οικονομικά όσο μπορώ ναι, αλλά να συμμετάσχω στη διοίκηση αποκλείεται».
Στο ραντεβού της άλλης Τρίτης πάντως αναμένεται να είναι και ο Βασίλης Ασβεστόπουλος, ο επιχειρηματίας που όπως αποκάλυψε το «Μ» έχει συζητήσει ήδη με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη το ενδεχόμενο ενασχόλησής του με την ομάδα. Ο κ. Ασβεστόπουλος μάλιστα προχωράει τις επαφές του με άλλους επιχειρηματίες που μπορεί κι αυτοί να ασχοληθούν και θα παρουσιάσει το πλάνο του για την ομάδα.


πηγή: metrosport.gr




























































































Δεν υπάρχουν σχόλια: