Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο κόσμος το καθήκον του!!

Την έμπρακτη στήριξη τους στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ, προκειμένου να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας που παρατηρείται, έδειξαν χθες, πρώτη μέρα της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας, δεκάδες φίλοι του Άρη. Από νωρίς το πρωί, όταν και άνοιξε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος κάτω από τη Θύρα 2 του «Κλεάνθης Βικελίδης» οπαδοί της ομάδας έσπευσαν να καταβάλλουν τον οβολό τους, στηρίζοντας την αγαπημένη του ομάδα και εξασφαλίζοντας παράλληλα θέση. διαρκείας στα εντός έδρας παιχνίδια της νέας σεζόν.

Ο κόσμος άρχισε να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα σωτηρίας που απηύθυναν η νέα διοίκηση, οι οργανωμένοι οπαδοί και κάθε υγιές κύτταρο στην οικογένεια του Άρη, αφού πλέον οι ελπίδες για την βελτίωση της οικονομικής θέσης της εταιρίας έχουν εναποτεθεί στην βοήθεια του κόσμου. Των χιλιάδων Αρειανών που παρά την πικρία του για την απογοητευτική κατάσταση στην οποία περιήλθε η εταιρία σε οικονομικό, διοικητικό, αλλά και αγωνιστικό επίπεδο, δείχνουν αποφασισμένοι να βάλουν και πάλι πλάτη.

Την ίδια ώρα που οι φίλοι της ομάδας σπεύδουν από την πρώτη μέρα να προμηθευτούν τα καρτελάκια τους, που διατίθενται σε προνομιακά χαμηλά τιμές και προσφέρουν παράλληλα την ανανέωση της συνδρομής στην Κοινωνία Μελών Άρη, στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών παρατηρείται έντονη κινητοποίηση για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριαμού

Η ΠΑΕ Άρης σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας αναφέρει τη δυνατότητα που παρέχετε στους φίλους της ομάδας να καταβάλλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου διαρκείας που επιθυμούν σε τραπεζικούς λογαριασμούς, κατοχυρώνοντας έτσι τη θέση του, διευκόλυνση που αφορά κυρίως οπαδούς που διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης: «Από σήμερα το πρωί ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από την θύρα 2 του Κλ. Βικελίδης. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παράλληλα ανακοινώνει τους λογαριασμούς Τραπεζών, όπου μπορούν οι φίλοι της ομάδας να καταθέτουν τα χρήματά τους για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Σημειώνεται ότι η κατάθεση πρέπει να γίνεται προς ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με αιτιολογία ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Ο φίλαθλος πέρα από το ονοματεπώνυμό του και αρ. ταυτότητας, στην συνέχεια πρέπει να σημειώνει ΘΥΡΑ, ΘΕΣΗ, ΤΜΗΜΑ, ΣΕΙΡΑ και να αποστείλει το αποδεικτό κατάθεσης στο 2310 318463.
Απαραίτητη σημείωση για τα μέλη της Κοινωνίας ότι πρέπει ΠΡΩΤΑ να τακτοποιηθούν οικονομικά και στην συνέχεια να καταθέσουν τα χρήματα για το διαρκείας αφαιρώντας φυσικά από το συνολικό ποσό, 50 ευρώ (αν δηλαδή κάποιος είναι οικονομικά τακτοποιημένος και θέλει ένα εισιτήριο για την θύρα 3 που το κόστος είναι 100 ευρώ, πρέπει να καταθέσει 50 ευρώ).
Οι λογαριασμοί της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι:
MARFIN POPULAR BANK: αρ. λογ. 0138666424
EUROBANK: αρ. λογ. 0026.0326.13.0200368720

ΕΘΝΙΚΗ: αρ. λογ. 47035538
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: αρ. λογ. 5210-055006-698.
Μέχρι την Τετάρτη θα έχει δρομολογηθεί και η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του site της ΠΑΕ.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: