Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Σούκερ: «Ενδιαφέρουσα επιλογή ο Μόντριτς για τη Ρεάλ»

Σούκερ: «Ενδιαφέρουσα επιλογή ο Μόντριτς για τη Ρεάλ»
Την άποψη ότι ο Λούκα Μόντριτς μπορεί να προσθέσει περισσότερη ποιότητα στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Νταβόρ Σούπερ στην ισπανική ιστοσελίδα «as.com». Ο θρύλος του κροατικού ποδοσφαίρου τόνισε ότι ο διεθνής χαφ της Τότεναμ είναι μία καλή επιλογή για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Νταβόρ Σούκερ στην ισπανική ιστοσελίδα «AS»

Πώς βλέπετε το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς;

«Με πολύ καλό μάτι. Ελπίζω ότι πραγματικά μπορεί να γίνει παίκτης της Ρεάλ. Θα ήταν ιδανικό για το ποδόσφαιρο της Κροατίας, όπου θα αναλάβει την προεδρία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τα επόμενα χρόνια. Στόχος μου είναι να αναδειχθούν νέοι παίκτες, ταλαντούχοι και πρόθυμοι να εκπροσωπήσουν επάξια την πατρίδα τους. Αυτό είναι απαραίτητο»

Τι γνωρίζετε για την υπόθεση και πως κινούνται αυτή τη στιγμή οι εμπλεκόμενες πλευρές;

«Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Μόντριτς και ελπίζω ότι οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση να την ολοκληρώσουν με επιτυχία. Θα ήμουν χαρούμε για αυτό. Πρόκειται για μία μεταγραφή που μπορεί να φανεί πολύ ενδιαφέρουσα».

Τι μπορεί να προσθέσει ο Μόντριτς στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης του Μουρίνιο;

«Πρόκειται για έναν σπουδαίο μέσο που μπορεί να δώσει περισσότερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή στην ομάδα. Τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ Ισπανίας θα μπορούσαν να φέρουν μία νέα επιτυχία αυτή τη σεζόν. Είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες που μπορούν να είναι στη διάθεση του προπονητή σε κάθε περίπτωση ή μέρος. Ο Μόντριτς είναι ένας από αυτούς».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: