Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

«Ή υποβιβάζονται οι άλλες ομάδες ή προβιβαζόμαστε εμείς»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή, Σάκης Ελευθεριάδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μetropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στο αίτημα που θα καταθέσουν οι άνθρωποι του Ηρακλή αύριο στο ραντεβού που θα έχει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Όπως επισήμανε θα τεθεί το ζήτημα να υποβιβαστούν οι ομάδες που δεν έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο, αλλιώς για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη θα πρέπει ο Ηρακλής να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά:

Αρχικά τόνισε για το ραντεβού που υπάρχει με τον Σοφοκλή Πιλάβιο: «Να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον κ. Πιλάβιο στην Αθήνα στη μία για τα γεγονότα που έχουν λάβε χώρα κατά της ομάδας μας. Αύριο είναι και το συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ μια ώρα μετά».

Για τη δήλωση στήριξης του Παπουτσάκη στο «Αθλητικό Metropolis» και το αίτημα του Ηρακλή: «Δεν είναι μόνο ο κ. Παπουτσάκης που λέει την αλήθεια για την υπόθεση του Ηρακλή. Είναι η μοναδική αδικημένη ομάδα. Εμείς ζητάμε το αυτονόητο, την τήρηση της νομιμότητας. Να υποβιβαστούν οι ομάδες που δεν έχουν πλήρη φάκελο. Εμείς ζητάμε οτιδήποτε είναι νόμιμο. Ο κανονισμός άλλαξε μεσούσης της σεζόν».

Για το αν θα ζητήσει ο Ηρακλής να προβιβαστεί στη Σούπερ Λιγκ: «Η αδικία από ότι αντιλαμβάνεστε θα αποκατασταθεί αν δεν τιμωρηθούν αυτές οι ομάδες μόνο αν ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Εμείς λέμε πρώτα από όλα να εφαρμοστεί η ισονομία. Δεν είναι προτεραιότητα μας να ανέβουμε. Εμείς ως Ηρακλής θα πρέπει να γίνουμε ο θεματοφύλακας της δικαιοσύνης και της ισονομίας. Αλλά λέμε στο απευκταίο σενάριο που δεν τηρηθεί ο κανονισμός είναι να ανέβει η ομάδα στην Σούπελ Λιγκ».

Για τις πιθανότητες δικαίωσης και τι περαιτέρω θα ζητήσει ο Ηρακλής: « Δεν θα δώσω πιθανότητες δικαίωσης, αλλά γίνονται όλες οι ενέργειες ούτως ώστε ο Ηρακλής να δικαιωθεί στα όσα ζητάει. Επίσης ζητάμε να δημιουργηθεί και μια επιτροπή που θα ρυθμίζει όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής ώστε να μην αλλάζουν οι κανονισμοί κατά το δοκούν και στο χρονικό περιθώριο που επιθυμούν κάποιοι. Ξέρεται την προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή και θέλουμε ισονομία και δικαιοσύνη».

Στον επίλογό του είπε: «Πολλές ομάδες που δεν έχουν τις προϋποθέσεις όχι μόνο δεν θα υποβιβαστούν, αλλά θα αυξηθούν και οι ομάδες. Αν γίνει αυτό, ο Ηρακλής θα πρέπει να είναι μέσα σε αυτές. Από όλη την Ελλάδα λαμβάνουμε μηνύματα και είναι φανερό ότι ο Ηρακλής είναι το εξιλαστήριο θύμα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: