Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Τσιρίλο: «Ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ έκλεισε»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο διέψευσε τα σενάρια παραμονής του στον ΠΑΟΚ.
Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM» και αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να συνεχίζει στον ΠΑΟΚ, στην Εθνική Ιταλίας, την Ελλάδα και για τον Σαλπιγγίδη τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλο οπαδό του ΠΑΟΚ.
Μεταξύ άλλων ο Τσιρίλο δήλωσε:
Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο δικής του παραμονής στον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Πριν αρχίσουν τα πλέι οφ μίλησα λίγο με τον Μπόλονι, μίλησα και με τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη και μου είπαν ότι υπήρχε ενδεχόμενο να μείνω ένα ακόμη χρόνο. Μετά άλλαξαν τα πράγματα, νομίζω ότι η δουλειά μου στον ΠΑΟΚ τελείωσε. Ο κύκλος μου ολοκληρώθηκε μετά τρία χρόνια, στα οποία προσπάθησα να δώσω το καλύτερο δυνατό. Ήρθε νέος προπονητής και έχει άλλες επιλογές για τη θέση του στόπερ. Εύχομαι σε όλους στην ομάδα το καλύτερο».
Σε ερώτηση για τον αν υπάρχει περίπτωση να αντιστραφεί το κλίμα και να κληθεί άμεσα να ανανεώσει (όπως συνέβη πέρυσι) το συμβόλαιό του, τόνισε: «Το είχα αισθανθεί πριν ένα μήνα και παλιότερα όταν στην ομάδα ήταν ο Ζαγοράκης και ο Σάντος. Αισθανόμουν σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Έζησα αυτή την ομάδα και ένιωθα φανταστικά».
Για τις επαφές του με τον Ζήση Βρύζα αναφορικά με τις οφειλές της ΠΑΕ στον παίκτη, είπε: «Διάβασα ότι θα έρθω στη Θεσσαλονίκη σήμερα να μιλήσω με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ισχύει αυτό. Είναι μία ιδιωτική συζήτηση και θέλω να μείνει μεταξύ μας. Είναι μία κατάσταση ιδιωτική και ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την κατάστασή μου».
Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, δήλωσε: «Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους στην Εθνική. Κανείς δεν περίμενε αυτή την πορεία. Είναι μία ομάδα που έχει και μέλλον Θέλω να πω πολύ καλά λόγια για τον Σαλπιγγίδη. Έπαιξα δύο χρόνια μαζί του και είδα ένα φανταστικό παίκτη στην Εθνική. Χάρηκα γι αυτόν, είναι σπουδαίος επαγγελματίας, όπως χάρηκα και για τον Σάντος, είναι πολύ καλός προπονητής. Ο Σαλπιγγίδης δεν έχει πίεση στην Εθνική, εκεί είναι πιο ελεύθερος, αυτή είναι αλήθεια. Έζησα μαζί του δύο χρόνια. Έχει μεγάλη καρδιά για τον ΠΑΟΚ. Δίνει τα πάντα για την ομάδα, αλλά η ατμόσφαιρα γύρω του δεν ήταν φανταστική. Είναι μεγάλος οπαδός του ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι φέτος ο καθένας θα καταλάβει ότι ο Σαλπιγγίδης είναι καλός επαγγελματίας και αγαπά την ομάδα».
Για την πορεία της Εθνικής της χώρας του στο EURO 2012, υπογράμμισε: «Κάνει μία πολύ καλή πορεία. Φοβήθηκα κάπως μη την πληρώσουμε με την Αγγλία, αλλά ευτυχώς δεν συνέβη αυτό. Ο Πίρλο είναι ο καλύτερος στη θέση του και μαζί με το Ρόσι οι καλύτεροι της Ιταλίας σ αυτό το τουρνουά. Υπήρξαμε συμπαίκτες σε μικρή ηλικία είναι ένας πολύ καλός φίλος μου. Πιστεύω ότι στο ματς με τους Γερμανούς θα έχουμε και τους Έλληνες φιλάθλους στο πλευρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: