Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

«Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και μπορούμε να δουλέψουμε»

Σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης (1 π.μ) η Eθνική μας ομάδα δίνει το πρώτο της φιλικό μακριά από τη «γηραιά ήπειρο» με τη Νιγηρία. Μάλιστα σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος, αυτό είναι και το πρώτο ουσιαστικά φιλικό της ομάδας γενικότερα, αφού θα παρουσιαστεί πλήρης για πρώτη φορά για φέτος.

Επιπλέον την Πέμπτη, αλλά και την Παρασκευή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει άλλα δύο παιχνίδια με τη Νέα Ζηλανδία και την Βραζιλία αντίστοιχα και έπειτα θα μεταβεί στην Βενεζουέλα και συγκεκριμένα στο Καράκας, όπου θα διεξαχθεί και το Προ-ολυμπιακό τουρνουά.

Ο τεχνικός της Εθνικής δήλωσε για την προσπάθεια της Εθνικής:

«Ουσιαστικά είναι τα πρώτα μας φιλικά. Στην Λιθουανία υπήρχαν πολλές απουσίες και τώρα είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλοι παρόντες και έχουμε κάνει μαζί έστω και λίγες προπονήσεις»

«Δουλεύουμε καθημερινά πολλά πράγματα και πρέπει να τα εφαρμόσουμε σε αγώνες για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια της Βενεζουέλας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών και φυσικά από το γεγονός ότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί και μπορούμε να δουλέψουμε σωστά έστω και για λίγες μέρες».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: