Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Χορηγία αλά …Μπαρτσελόνα για Σάντερλαντ!!

Χορηγία αλά …Μπαρτσελόνα για Σάντερλαντ
Μνημόνιο συνεργασίας με την Tullow Oil υπέγραψε η Σάντερλαντ, η οποία αποκτά νέο χορηγό για την εμφάνισή της, κάτι που θα της αποφέρει σημαντικά έσοδα.

Για συμφωνία-μαμούθ κάνουν λόγο τα βρετανικά Μέσα, ενώ στόχος των επενδυτών είναι η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους στη βορειοανατολική Αγγλία.

Η διοίκηση των «μαυρόγατων» παρουσίασε το νέο χορηγό που θα προβάλλεται στη φανέλα της ομάδας, με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου να κάνει λόγο για «τη μεγαλύτερη οικονομική συμφωνία στην ιστορία του συλλόγου».

Πρόκειται για την εταιρεία Invest in Africa, η οποία είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αν και η ίδρυσή της έγινε από την Tullow Oil. Η πετρελαϊκή εταιρεία είναι η μεγαλύτερη στη «Μαύρη Ήπειρο» και θεωρείται ιδιαίτερα εύρωστη.

«Δεν μπήκε το όνομα της Tullow στη φανέλα, αφού στην Invest in Africa συμμετέχουν κι άλλες εταιρείες, οι οποίες θα βάλουν και αυτές τα χρήματά τους στη Σάντερλαντ. Όταν θα είμαστε σε θέση να δώσουμε νούμερα και στοιχεία θα καταλάβετε ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερα επικερδή συμφωνία, είναι ότι καλύτερο έχει πετύχει ποτέ η Σάντερλαντ στην ιστορία της», συμπλήρωσε ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, για να απευθύνει κάλεσμα σε όποιον επενδυτή θέλει να «επενδύσει στο σύλλογο, ο οποίος μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα».

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, υπάρχει ενδιαφέρον της Tullow Oil να επενδύσει στην ευρύτερη περιοχή του Σάντερλαντ και του Νιούκαστλ, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξει και εργοστασιακές εγκαταστάσεις. Από την πλευρά του, ο πετρελαϊκός Κολοσσός κάνει λόγο για τα οφέλη τα οποία θα προκύψουν και τα οποία θα λειτουργήσουν υπέρ των αφρικανικών χωρών, παρομοιάζοντας τη συμφωνία με αυτή της Μπαρτσελόνα με τη Unicef.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: