Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Οι 22 Ελληνες δεν φτάνουν από μόνοι τους!!

Kάθισα να δω τα πιτσιρίκια του Πανιωνίου και του Αρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και για τους δύο. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.
Οι 22 Ελληνες δεν φτάνουν από μόνοι τους
Και απογοητεύτηκα πλήρως. Οχι από το ποδόσφαιρο που είδα. Αλλωστε στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν από συμπαθητικός έως καλός.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ όμως από τις συμπεριφορές, τις ψευτομαγκιές, τους τσαμπουκάδες, από ένα τσούρμο κακομαθημένα, που αντί να ευλογούν την τύχη τους που παίζουν μπάλα σε αυτές τις ομάδες, καβάλησαν το καλάμι και αισθάνθηκαν και καμπόσοι από την πρώτη μέρα.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ήταν με τον Καπετάνο να έχει πάρει το 10 του Αρη και να έχει βάλει όνομα στην πλάτη ΚΑΠΕ!

Αυτός φταίει ή ο Αρης που του το επιτρέπει θα μου πείτε; Μα εδώ είναι το πρόβλημα. Αν οι ομάδες και κυρίως οι προπονητές δεν τραβήξουν αυτιά και αφήσουν τα πιτσιρίκια να λειτουργούν ως ξέφραγο αμπέλι, δεν θα κάνουμε τίποτα ως ποδόσφαιρο. Και όλα αυτά δεν τα γράφω με αφορμή τους τσαμπουκάδες, τη συμπλοκή και το ξύλο στη φάση του 80'. Το λέω για τη συμπεριφορά τους σε όλο το ματς. Οι μισοί βούταγαν για να κοροϊδέψουν τον διαιτητή. Το «θα τα πούμε έξω, ρε μαλάκα» έδινε και έπαιρνε σε όλο το ματς, ακόμη και από παιδιά όπως ο Μενδρινός την ώρα που έγινε αλλαγή. Οι παίκτες από τους πάγκους έβριζαν, κοπανιόντουσαν, κλότσαγαν και ο Σπάθας για να μην τινάξει στον αέρα το ματς έβγαλε μόνο δύο κόκκινες και καμιά δεκαριά κίτρινες. Θα μπορούσαν οι κόκκινες να είναι τέσσερις πέντε και οι κίτρινες 20. Και βέβαια κορυφαίος όλων στη συμπεριφορά ο Γιαννιώτας. Ιδιο ακριβώς πράγμα με τον Καστίγιο και με συμπεριφορά «κάνω και χάρη στον Αρη που παίζω για αυτόν, γιατί εγώ είμαι μεγάλος σταρ». Μικρέ, συνέχισε έτσι και θα έχεις την τύχη του Καστίγιο…

ΑΚΟΜΗ και ο Καμπάνταης, προφανώς παρασύρθηκε, γιατί δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα και κλότσησε εν ψυχρώ αντίπαλο για να του κόψει την μπάλα, για να μην πω και το περπάτημα. Ετσι στα καλά καθούμενα…


ΓΕΝΙΚΑ το ματς θα μπορούσε να έχει τίτλο «ένα μάτσο κακομαθημένα κωλόπαιδα». Υπήρχαν φυσικά εξαιρέσεις, αλλά λίγες. Οι περισσότεροι δεν είχαν κανένα σεβασμό ούτε για τον αντίπαλο, ούτε για το άθλημα, ούτε για τη φανέλα που φορούσαν, ούτε για όσους τους παρακολουθούσαν από κοντά ή από την τηλεόραση.

ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ την πολλή δουλειά που έχουν ο Ελευθερόπουλος και ο Κατσαβάκης, όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά προβλήματα που έχουν οι ομάδες τους, καλό θα είναι να τραβήξουν πολλά αυτιά από ένα σωρό νιάνιαρα, που ήδη αισθάνονται κάτι μεταξύ Μέσι και Μαραντόνα.

ΚΑΤΑ την άποψή μου, αν ο Πανιώνιος και ο Αρης έχουν διοίκηση, θα πρέπει να βάλουν όσους παίκτες τους έπαιξαν σε αυτό το ματς, να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους και την εικόνα που έδειξαν σε αυτό το πρώτο ματς.


ΥΓ.: Κρίμα γιατί θα ήθελα να ασχοληθώ με τον Πανιώνιο, τον καλό ρυθμό και το στρωτό ποδόσφαιρο του πρώτου ημιχρόνου, την καλή δουλειά που φαίνεται ότι κάνει ο Ελέ και τον Ντούνη, που ήταν εξαιρετικός…
Πηγή: Sportday

Δεν υπάρχουν σχόλια: