Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Γρόλλιος: «Δεν ανταποκρίνεται το ποσό στα όσα οφείλει ο Άρης»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, γνωστοποίησε την κατάσταση όσον αφορά τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί εις βάρος της ομάδας, ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε στην τροποποίηση που πρέπει να υπάρξει στις εργασιακές σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες και τους συλλόγους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Αρχικά είπε για τα ποσά που διεκδικούνται από την ΠΑΕ Άρης: «Δεν είναι μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά και μάνατζερ. Είναι γνωστά τα προβλήματα. Η ΠΑΕ Άρης έχει δώσει προτεραιότητα στα έξοδα δημοσίου συμφέροντος» και πρόσθεσε για το λόγο για τον οποίο δεν δημοσιοποιεί το συνολικό ποσό των οφειλομένων στις υποθέσεις των προσφυγών:

«Η διαδρομή που έχω στο Άρη, από την πρώτη μου παρουσία, ήμουν από αυτούς που δεν έκρυβαν οτιδήποτε υπήρξε. Θέλει τάιμινγκ στο τι θα δημοσιοποιηθεί. Η ΚΜΑ είναι το ζωντανό κύτταρο της ομάδας.

Ο Κατίδης ζητούσε 69 ευρώ. Υπάρχουν κάποιες οφειλές που δεν ανταποκρίνονται στα δεδουλευμένα. Αν μια ΠΑΕ δεν καταβάλει εμπρόθεσμα τις οφειλές προστίθενται και άλλα ποσά. Αυτό ισχύει στην υπόθεση Γκαρσία. Με τον Σηφάκη υπήρχε μια ρήτρα που αυξάνει το ποσό. Το νούμερα που υφίστατο δεν ανταποκρίνεται στο τι δεν πλήρωσε ο Άρης. Είναι άδικο. Οι δόσεις του Κουλουχέρη δεν πληρώθηκαν για να καταβληθούν οι υποχρεώσεις προς το κράτος. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν, αλλά οφείλω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του Άρη».

Για τις εργασιακές σχέσεις ανάμεσα στις ομάδες και στους ποδοσφαιριστές: «Πρέπει να υπάρξει μια διαφοροποίηση ανάμεσα στην εργασιακή σχέση των ποδοσφαιριστών με τις ομάδες για να μην ζητούν χρήματα που δεν έχουν δουλέψει. Αυτό συζητήθηκε χθες στη Superleague. Μέχρι την άλλη εβδομάδα θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις».

Για τα λάθη που έχουν γίνει στην ΠΑΕ: «Από το 2004 μέχρι και σήμερα έχουν γίνει τρομακτικά λάθη. Αυτό είναι το αυτονόητο. Από τότε οποιοσδήποτε συνέβαλε στο να χρεωθεί ο Άρης, ευθύνεται».
Για το πότε θα προκύψουν αποφάσεις στις 9 υποθέσεις που έχει στα χέρια του: «Η αναβολή των υποθέσεων είναι για 15 ημέρες και σε αυτό το διάστημα θα προσεγγίσουμε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να αντιληφθούν κάποια πράγματα και να κοιτάξουν το δάσος για να επιβιώσει ο Άρης. Θα πρέπει να υπάρξει κατανόηση. Με τον Γκαρσία υπάρχει μια δυσκολία επικοινωνίας γιατί είναι σε άλλο ημισφαίριο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: