Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Φερέιρα: «Παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας μας»

Φερέιρα: «Παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας μας»
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αποκλείστηκε, όμως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, έμεινε ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια των παικτών του αλλά και από τον κόσμο που στάθηκε δίπλα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε λόγο και για ανωτερότητα της Μάλαγα στα δύο παιχνίδια, όμως έδωσε το… σύνθημα για καλή πορεία στο Europa League.

«Αν χωρίζαμε σε τέσσερα μέρη τα δύο παιχνίδια, το πρώτο ήταν κακό, το δεύτερο ισορροπημένο σήμερα δώσαμε μάχες αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Μάλαγα είχε καλούς παίκτες είναι δύσκολο να βάλεις δύο γκολ, σε μια τέτοια άμυνα. Είχε τον έλεγχο, είναι μια τεχνική ομάδα και καλή τεχνική κατάρτιση. Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε απέναντι στην τέταρτη καλύτερη ομάδα της Ισπανίας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε περίοδο μεταρρυθμίσεων. Με παίκτες με λίγη δουλειά, οι οποίοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας και κάναμε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας μας», τόνισε αρχικά.

Για την συνέχεια, είπε: «Θα έλεγα πως δεν είναι κέρδος, αλλά υποχρέωση του Παναθηναϊκού το Europa League. Είναι το βασικό πράγμα που κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Δεν αλλάζω τρόπο σκέψης για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μεγάλο δρόμο και μπροστά μας ως ομάδα καθώς έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες. Ήταν μαχητές και πάλεψαν σε όλο το ματς. Θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη με φιλοδοξίες. Στο Europa League συμμετέχουν δυνατές ομάδες. Εϊμαι χαρούμενος που ο κόσμος μας στήριξε και μόνο εάν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: