Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Στάμος: «Ο ΠΑΟΚ πάσχει από εξωτερική πολιτική»

Ο πρώην νομικός του ΠΑΟΚ, Μάκης Στάμος , αναφέρθηκε στο βεβαρημένο παρελθόν του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και κατά πόσο επηρεάζει αυτό το γεγονός της ΟΥΕΦΑ, όπως του αποκάλυψε ο Πίτερ Λιμάχερ, πρώην μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αρχικά αναφέρθηκε στο βεβαρημένο παρελθόν του ΠΑΟκ και για το αν επηρεάζει την ΟΥΕΦΑ αυτό: «Η πορεία της κάθε ομάδος καθορίζεται και από το παρελθόν της. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολύ καλό παρελθόν από τον πενταετή αποκλεισμό το 92. Από τις 30 προσφυγές την περίοδο Μπατατούδη στη ΦΙΦΑ. Από το γεγονός ότι είχε κόντρα με την ΟΥΕΦΑ στο θέμα της συμμετοχής τους Ατρομήτου στην Ευρώπη που πήρε τη θέση του. Όλα αυτά επηρεάζουν».

Για τη συνομιλία του με τον Λιμάχερ και στο τι λείπε από τον ΠΑΟΚ: «Ο Πίτερ Λιμάχερ που ήταν στην πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι στη μαύρη λίστα γιατί έχει πολύ άσχημο παρελθόν. Η ομάδα θα πρέπει να κάνει εξωτερική πολιτική καιν δημόσιες σχέσεις για να βελτιώσει την εικόνα της, μου είχε τονίσει. Η ομάδα μας πάσχει σε αυτό. Σε αυτό είναι πολύ καλός ο Ολυμπιακός. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες σχέσεις με ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ από τους διοικούντες του ΠΑΟΚ».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: