Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ήξερε πως δεν μπορούσε...!!

Τι κι αν την προηγούμενη ο Φερέιρα υποστήριζε πως ήθελε να δει παίκτες μαχητές, που θα έκαναν κατάθεση ψυχής, οι "πράσινοι" εμφανίστηκαν συμβιβασμένοι με την ιδέα τουλάχιστον να μη χάσουν. Του Βαγγέλη Μίχου.
Ήξερε πως δεν μπορούσε...
Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα ήθελε να αποκλείσει τη Μάλαγα, αλλά αν κρίνω από τη χθεσινοβραδινή απογοητευτική αγωνιστική εικόνα του στο ΟΑΚΑ, μάλλον ήταν... συνειδητοποιημένος πως δεν μπορούσε!
Τι κι αν την προηγούμενη ο Φερέιρα υποστήριζε πως ήθελε να δει παίκτες μαχητές, που θα έκαναν κατάθεση ψυχής, οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν συμβιβασμένοι με την ιδέα τουλάχιστον να μη χάσουν. Και για να μην... κατηγορούμε μόνον τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ, ο Πορτογάλος προπονητής ήταν εκείνος που τους έδωσε πρώτος το «σύνθημα» για ένα συντηρητικό παιχνίδι, με ελάχιστα ρίσκα! Λες και το 0-0 τους έφτανε και τους περίσσευε.
Το αποτέλεσμα; Στα συνολικά 94 λεπτά που παίχθηκαν η καλύτερη ευκαιρία που έκανε ο ΠΑΟ για γκολ ήταν στο... «Ροσαλέδα» (στο πρώτο ματς)! Με την πρώτη του... υπόνοια φάσης, έπειτα από συνδυασμένη προσπάθεια, να καταγράφεται στο 53'! Βέβαια, οι «πράσινοι» μπορούν να υπερηφανεύονται ότι δεν έχασαν από τη Μάλαγα (ανώτερη, όχι όμως και «θηρίο»), άντε και πως την... κέρδισαν στην κατοχή μπάλας.
Κόντρα σε έναν αντίπαλο, πάντως, που δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα (εκτός από τον Χοακίν) για να βγάλει φάσεις αλλά κυρίως πώς θα διατηρήσει το μηδέν. Και τα κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία λόγω της εκνευριστικής (σε βαθμό ξενερώματος) φοβίας των γηπεδούχων. Με τον ακροβολισμένο Φορναρόλι απελπιστικά μόνο του μπροστά και τους Λάζαρο, Σισοκό, Ζέκα (επιδόθηκε σε ρεσιτάλ άστοχων μεταβιβάσεων) να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις, το 0-0 ήρθε φυσιολογικά.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: